Vrijeme je za izlet u prirodu! Resort Mlinski kamen u Brestu kraj Petrinje poziva na ručak, antistres energetski tretman od 30 minuta i neograničeno korištenje kanua, a sve za 2 osobe i samo 249 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovoga ljeta nikako ne propustite posjet eko etno gospodarstvu Mlinski kamen i spajanje aktivnog odmora i potpunog opuštanja u prirodi! Kupon vrijedi do 30.09.2019.

Odlična lokacija najveći je adut seoskog domaćinstva Mlinski kamen, smještenog u Brestu nedaleko Petrinje te svega 60-ak kilometara od Zagreba. Objekt u selu s malim brojem stanovnika, koji je malo uvučen i izoliran od sela, idealno je mjesto za napuniti baterije u prirodi.

Menu za ručak za 2 osobe predjelo: goveđa juha glavno jelo: plata - pileći batak, pileći file, pečeni krumpir + sezonska salata

Pobjegnite od stresnih situacija u našu opuštenu stvarnost!

Resort Mlinski kamen je mjesto na koje ćete se svakako poželjeti vratiti kako biste još jednom osjetili nevjerojatnu povezanost čovjeka s prirodom i odmorili se u opuštenoj atmosferi koju Vam naš eko resort nudi.

Antistres (koji je zapravo više od toga) tretman koji nudimo uključuje Access Bars® tehniku koju čine 32 točke na glavi koje laganim dodirom oslobađaju gledišta koja nas koče u stvaranju života.

Tretman se pokazao vrlo učinkovit kod nesanice, PTSP -a, poremećaja u ponašanju (ADHD, ADD), smanjenja stresa i nervoze, napadaja panike, aksioznosti, glavobolje, depresije, opuštanju i relaksaciji čitavog organizma!

Naša oaza mira, opuštenosti i ugode će Vam pružiti odmor iz snova!

Današnji užurbani tempo je doveo do neuravnoteženosti čovjekovog života i prirode koja ga okružuje. Čovjekova potreba za povratkom prirodi i za opuštanjem u njenom miru i tišini postaje sve izraženija. Koncept suživota s prirodom, osim uživanja u čarima koje ona pruža, naglašava i važnost očuvanja prirodnih ljepota za generacije koje dolaze.

Eko resort Mlinski kamen Vam osigurava ugodan i nezaboravan provod, a ujedno vodi brigu o očuvanju okoliša i održavanju prirode u njenom istinskom izdanju. Naši smještajni objekti imaju malu energetsku potrošnju i energetski su samodostatni. Također, svoj resort smo uredili u skladu s lokalnim običajima kako bismo Vam omogućili povratak u prošlost i uvid u život lokalnog stanovništva. Dolaskom u Mlinski kamen ćete naučiti mnogo toga o kulturnoj baštini našeg kraja te ćete pridonijeti njenom očuvanju.

Resort Mlinski kamen se sastoji od niza objekata koji su posebno uređeni kako bi Vam osigurali udoban smještaj na Vašem odmoru. Svi naši objekti su inspirirani narodnim običajima našega kraja te je cjelokupni prostor, skupa s njegovim pokućstvom, primjeren regionalnim značajkama kuće i načinu života u njoj.

Aktivan odmor i opuštanje u prirodi – odmor za duh i tijelo!

Poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju i dobro se zabavite! Za Vas smo pripremili neograničeno korištenje kanua i antistres energetski tretman koji će Vam omogućiti da u potpunosti uživate u svježem i čistom zraku i prirodnim ljepotama, poboljšati raspoloženje, vratiti snagu i oporaviti Vas od posljedica svakodnevnog stresa.

ODMAH kupnje kupona obavezna rezervacija na 091 589 7327 uz KOD i ID kupona po primitku.