Ljeto na sunčanom Rabu uz wellness odmor na 2, 3 ili 5 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u hotelu International uz korištenje fitness sobe, finske saune, bazena, whirpool-a...od 1799kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U sobi s roditeljima na pomoćnom ležaju: prvo dijete do 6 godina gratis boravak! U ponudu je uključeno i korištenje fitness sobe, finske saune, bazena i whirpool-a... Kupon se može iskoristiti isključivo do 31.08.19., osim termina od 03.08. do 21.08.2019.!

Dodatne pogodnosti: 20 % popusta na masaže; mogućnost najma bicikla u hotelu, plaćanje na licu mjesta.

Hotel International nalazi se u srcu staroga grada na samoj rivi. Okružen je antičkim kamenim ulicama koje pozivaju na šetnju i razgledavanje kulturnih znamenitosti. U ugodnom ambijentu hotela, uz ljubazne hotelske djelatnike, svaki će gost uživati u odmoru. Okruženi plavetnilom mora i zelenilom palmi ovdje ćete pronaći svoj odmor iz snova.

Nakon dana provedenog na plaži ili izletu, odmor potražite u hladovini ugodno klimatiziranih soba, opremljenih udobnim velikim ležajevima, satelitskom televizijom, mini barom i telefonom. Iznimnu pozornost posvetili smo uređenju soba. Zahvaljujući tome gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na vitke jarbole usidrenih jedrilica, u zalascima sunca, u ljepoti crvenih krovića i stoljetnih zidova stare gradske jezgre.


Hotel International, uz razne pogodnosti i pristupačne cijene, obiteljima jamči nezaboravan odmor u obiteljskim sobama te nudi mnoštvo aktivnosti za sve njezine članove. Razgledavanje znamenitosti otoka, duge šetnje, biciklizam, plivanje, dječje aktivnosti na plažama otoka – kreirajte sami svoj odmor!


Otok Rab jedan je od najsunčanijih otoka na Jadranu i prava oaza za turiste, putnike i ljubitelje prirode. Krasi ga posebno razvedena obala i čisto more. Kako je smješten na sjevernome dijelu Jadrana, povijesna zbivanja nisu ga mimoišla. U svom punom sjaju i izvornosti ovdje su očuvani tragovi prošlosti. Nalazimo ih ponajprije u arhitekturi staroga grada te u kulturno-povijesnim spomenicima iz rimskih i grčkih vremena.


Zadivljujuće prirodne ljepote, šume i parkovi sa stoljetnim borovima, crnikom i agavama neće vas ostaviti ravnodušnima. Plodna polja otoka Raba obiluju prirodnim ljekovitim biljem, vinogradima i maslinicima. Otočke konobe, prepune morskih i mornarskih detalja, nude maslinovo ulje, plodove mora i riblje specijalitete pružajući nezaboravan doživljaj Mediterana.