Romantični ljetni odmor očekuje Vas u Valamar Collection Imperial Hotelu 4* na Rabu! Izaberite classic ili superior sobu te uživajte u 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe...od 2516 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel je "Designed for adults" kako biste svaki tretutak odmora u potpunosti proveli sa svojom voljenom osobom... Izaberite termin te boravak u classic sobi park strana ili superior sobi s balkonom morska strana. Ponudu možete iskoristiti do 12.08.19., a spajanjem kupona možete produžiti svoj romantični odmor!

Privlači li vas opuštanje na pješčanoj plaži uz kristalno čisto more, aktivnosti u zadivljujućoj prirodi, šetnje starogradskim ulicama i uživanje u finim otočkim specijalitetima, otok Rab je najbolji izbor za vas. 

Šarmantan i otmjen Valamar Collection Imperial Hotel 4* pruža neodoljivu kombinaciju opuštajućih i gurmanskih doživljaja nadomak slikovitog starog grada Raba. Odaberite classic sobu s pogledom na park ili superior sobu s balkonom i pogledom na more te uživajte u savršenom odmoru dizajniranom za odrasle.

U cijenu su uključeni i boravišna pristojba, parking te wi-fi!

Smješten kraj egzotičnog gradskog parka blizu plaže i kulturnog i zabavnog života starog grada Raba, ovaj hotel je oduvijek privlačio svojim karakterom. Izgrađen je davne 1927. godine kao jedan od prvih na otoku, a među brojnim slavnim osobama posjetio ga je i kralj Edward VIII 1936. godine.

Danas Valamar Collection Imperial Hotel zrači modernom elegancijom i pruža savršeno ugođen odmor po mjeri odraslih.

Classic soba s pogledom na park (16 - 20 m2) ima bračni krevet (180 x 200 cm), kupaonicu s tušem, klimatizaciju, LCD Sat TV, mini bar i sef.

Superior soba s balkonom i pogledom na more (18 - 24 m2) ima bračni krevet ili odvojene krevete (180 x 200 cm), kupaonicu s tušem, klimatizaciju, LCD Sat TV, mini bar i sef.