Opuštanje u Sloveniji! 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka u Hotelu Center*** u Novom Mestu, kupanje u Termama Dolenjske ili Šmarješke Toplice uz dodatne pogodnosti za 2 osobe već od 816 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite željenu opciju: 1 ili 2 noćenja na bazi doručka uz kupanje u Termama Dolenjske ili Šmarješke Toplice, opcija 1 i 3 sadrže romantičnu večeru za dvoje (Don Bobby Inn)! Dijete do navršenih 6 god. BESPLATNO ukoliko spava na ležaju s roditeljima! Kuponi se mogu spajati i vrijede do 30.09.2019.!

Hotel Center je novi, moderan hotel u samom srcu Novog Mesta, na glavnom trgu, gdje ćete odmah osjetiti puls grada, ljubazne domaćine i mir zelene prirode i rijeke Krke, koji obuhvaća Novo Mesto. I baš kao što rijeka Krka obuhvaća stari grad, štiti i daje mu čarobnu ljepotu, hotel će Vas zagrliti, prihvatiti i ponuditi Vam udobnost suvremene mistike i bogatu povijest grada.

U sklopu Hotel Centra nalazi se i kafić, pa smo u Novo mesto donijeli bečku kavu. Prostor kafića je u stvari uređen tako da unatoč činjenici da se nalaze u samom centru grada, osjećati ćete se opušteno i lijepo te uživati uz staru arhitekturu i opojne mirise od najboljih mješavina kave iz pržionice Julius Meinl koji je od Beča preuzeo egzotične arome i iskustva za putovanje.

Centar također ima modernu konferencijsku sobu koja Vam omogućuje organiziranje predavanja, treninga, radionica, poslovnih događaja, sastanaka ... i mnogih drugih aktivnosti i događanja.

Dvokrevetna soba - udobnost

Veličina sobe: od 14 m² do 17 m²

Broj soba: 7

Određene sobe imaju duljinu od 220 cm

Sve sobe imaju:

kupaonica / tuš ili kada, WC, sušilo za kosu, CATV, sef,

klima uređaj,

besplatna internetska veza.

U ponudu (opcija 1 ili 3) je uključena i romantična večera za dvije osobe u restoranu Don Bobi, gdje možete uživati u prekrasnom pogledu na centar grada Novo mesto, okružen rijekom Krkom, u izvrsnoj kulinarskoj ponudi i vinskoj karti koja uvijek oduševi svakog gosta.