Relax&sport u Sloveniji! 2 dana/1 noćenje s polupansionom u Hotelu Kovač 3* uz neograničeno korištenje bazena i sauni, najam bicikla, opreme za nordijsko hodanje i streljaštvo - sve za 2 osobe!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 4,99 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 31.10.2019. Ponudu po ovoj cijeni moguće je koristiti isključivo preko tjedna, dok se za vikend i blagdane boravak dodatno naplaćuje 5 EUR/osobi/danu.

Hotel Kovač 3* nalazi se u mjestu Osilnica u blizini rijeke Kupe i Nacionalnog parka Risnjak. Hotel Kovač također obuhvaća veliki vanjski sportski centar, gdje se gosti mogu okušati u paintballu, splavarenju, sportskom pješačenju, vožnji brdskih bicikala ili streličarstvu. 

Ponuda uključuje i neograničeno korištenje unutarnjeg bazena, sauni (finska, biljna, infracrvena i turska), jacuzzija, 1x najam bicikla, 1x najam opreme za nordijsko hodanje, 1x najam opreme za streljaštvo, sve za 2 osobe!

U restoranu hotela poslužuju vrlo ukusna jela domaće kuhinje. Jelovnik uključuje svježe ulovljenu pastrve iz rijeke, divljač, gljive ili punjenu teletinu. Doručak se poslužuje od 7 h do 10 h, a večera od 18 h do 20 h.

U sklopu hotelskog wellnessa možete uživati u plivanju u zatvorenom bazenu s ugodnom temperaturom vode od 28 do 30 stupnjeva Celzijevih. Nakon plivanja opustite se u jacuzziju za 6 osoba u kojem se nalazi 100 mlaznica koje će vam priuštiti savršenu vodenu masažu. Wellness raspolaže i s čak 4 vrste sauna: biljna, finska, turska i infracrvena. Bazeni i saune rade svakodnevno od 10 h do 20 h.

Opremljenost soba: dupli krevet, TV SAT, minibar, telefon, kupaonica, tuš kabina, fen. Smještaj je u dvokrevetnim sobama u hotelu ili hotelskoj depadansi.

Za vrijeme boravka svakako preporučujemo posjet Nacionalnom parku Risnjak koji je udaljen oko 12 kilometara. Očarat će vas prekrasni vidici koji se pružaju sa svih strana s 1528 m nadmorske visine na Kvarnerski zaljev, Istru i Julijske Alpe. U parku postoji nekoliko planinarskih staza kojima se možete popeti do vrha; s ulaza Vilje, iz predjela Cajtige te iz smjera Crnog Luga. U područje parka spada i izvor rijeke Kupe s okolicom. Posebno ističemo tirkizno jezero zeleno-plave boje koje se nalazi na nadmorskoj visini od 321 metar i koje će vas očarati svojom nezaboravnom ljepotom. 

Osim prirodnih ljepota, rijeka Kupa nudi izvrsnu priliku za uživanje u raznolikim aktivnostima. 

Kočevsko riječko jezero je također jedna od atrakcija u okolici hotela koja vam mogućnost za ribolov i uživanje u prirodnim ljepotama. Jezero se prostire na površini od 8 hektara, u donjem dijelu nude se prilike za rekreaciju, ribolov i slično; dok je gornji dio zaštićen kao prirodno napajalište divljači.

Mirtoviški potok koji teče iz Krempe (942 m) je nekada napajao mlinove i pilane, sada je zaštićen kao dio budućeg parka Kočevsko - Kupa. Ima dva izvora, a posebno je značaj Modri poh koji je bogat slapovima, koritima i bazenima vode. Poznat je po svojoj jedinstvenosti, ogromnom bogatstvu i raznolikosti flore i faune. 

Okolica Hotela Kovač 3* doista je raznolika i bogata prirodnim ljepotama, stoga svakako preporučujemo da ih sve istražite tijekom boravka. A uz to otkrijte i kulturna bogatstva područja - crkvu sv. Egidija i farmu Knavs, galeriju Staneta Jarma, kovačnicu u Mirtoviči, kuću obitelji Čop i još mnogo toga. 

Najbolji put do hotela: Delnice - Brod na Kupi te prelazak granice uz osobnu ili putovnicu, odmah iza Slovenske granice skrenete lijevo za Osilnicu oko 18km od granice.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA PROVJERA slobodnih termina/soba, a odmah nakon kupnje/primitka kupona OBAVEZNA rezervacija na e-mail info@hotelkovac.com ili na broj telefona +386 (0)41 652 048!