Ljetni odmor & samo dobro raspoloženje uz ljepote Makarske na 4 dana i 3 noćenja s POLUPANSIONOM u Rivijera Sunny Resortu by Valamar za 2 osobe...već od 1689 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oduševite se plavo-zelenim prizorima i uživajte u ljeto na prekrasnoj Makarskoj rivijeri! Kupon vrijedi isključivo za termin do 01.09.19.

Rivijera Sunny Resort by Valamar 2*

Rivijera Sunny Resort by Valamar 2* hotelsko je naselje i teniski centar sa 258 soba smještenih u masliniku sa 258 stabala masline!   


Da, pravimo svoje domaće ulje, i da, možete nam pomoći brati masline, te za uspomenu ponijeti bočicu svog maslinovog ulja!   


Rivijera je izvrstan izbor za dječje ekskurzije, sportske grupe i vesele putnike koji znaju uživati u prirodi. Naših 8 vanjskih i 2 natkrivena tenis terena čine najveći teniski centar u Makarskoj, te su na raspolaganju svim našim gostima bez obzira da li su profesionalci ili početnici koji mogu uz pogled na more i stručnu pomoć našeg osoblja po prvi put otkriti ljepotu ovog sporta.


Posjetom Rivijeri ulazite u zeleni svijet prirode, opuštenosti i sporta.  Tu se sve stigne: i odmoriti u hladovini stabala, i zaigrati stolni tenis, mali nogomet, basket, mini golf s prijateljima, i okupati u suncem obasjanom moru...