[NOVO na CRNOM JAJU!] Nevjerojatna ponuda očekuje Vas u Hotelu pod Rogl 3* u slovenskom Zreču - 3 dana/2 noćenja s Polupansionom i PIVSKA KUPKA uz degustaciju domaćeg piva, za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ali to nije sve! U ponudu su uključeni piće dobrodošlice i 30% popusta na ulaznice za kupanje u Termama Zreče, a dijete do 6 godina (u krevetu s odraslima) boravi GRATIS! Izaberite osnovni paket ili paket s pivskom kupkom i degustacijom i uživajte u nečem sasvim novom! Ponudu možete iskoristiti do 31.08.2019.

Hotel pod Roglo 3*

Pobjegnite od svakodnevne rutine i opustite se u Hotelu pod Roglo koji je okružen predivnim prirodnim ljepotama! Hotel je smještena na izvrsnoj lokaciji i nudi vam odmor kakav želite. Okružen je planinama tako da rekreacije neće izostati.

Hotel je opremljen modernom tehnologijom i ima sve kako bi vaš boravak bio potpun: kupaonica (tuš ili kada), sef, ormar, TV, sušilo za kosu, ručnici, papuče. 

Ono što ovaj hotel čini posebnim je ponuda pivske kupke koja će vas maksimalno opustiti. Pivska kupka postala je jedna od najtraženijih metoda opuštanja u kojoj se koriste samo prirodni sastojci. Kupka sadrži odabrane sorte hmelja, kvasa i slada koje hrane i omekšavaju kožu. Uključuje opuštanje u u velikim hrastovim kupkama te neograničenu degustaciju Kovaškog piva. 

Zašto je pivska kupka dobra? - dobrotvorni učinak za kožu, obnavlja kožu i kosu, poboljšava oštećene stanice kože, sprječava oksidacijsko oštećenje stanica, lipida i DNA, smanjuje bore i akne zbog ječma, hidratizira kožu zbog kvasca i vitamina.

Terme Zreče udaljene su samo 3 km od hotela, a pružit će vam bijeg od svakodnevice. Bazeni u termama protežu se na čak 1600 m2, na raspolaganju su vam bazeni s termalnom vodom, hidromasažni bazeni te dječji bazen.

Topli mjeseci pozivaju na uživanje na ležaljkama pod visokim stablima, zabavu na toboganima i vanjskim bazenima. Opustite se u ljekovitoj akratotermalnoj vodi bogatoj kalcijem, magnezijem i hidrogenkarbonatom. U bazenima možete uživati u svako doba godine: prepustite se blagotvornoj moći vode koja će zahvaljujući svojim ljekovitim čimbenicima s dokazanim učincima rehabilitirali vaše tijelo. 

Za još više opuštanja i revitalizacije, posjetite Wellness centar u Termama Zreče (korištenje uz nadoplatu) koji u ugodnoj atmosferi pruža izvrsne tretmane za jačanje i opuštanje, postizanje dobrog osjećaja te održavanje zdravlja i energije.