PodržimoNaše

Ljetovanje u Starigradu Paklenici u špici sezone! Ne propustite paket 2 dana/1 noćenje s POLUPANSIONOM u Hotelu Barba po super cijeni, a očekuje Vas i piće dobrodošlice+gratis parking!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Barba u Starigradu Paklenici udaljen je od vlastite plaže samo 40 metara! Dodatna pogodnost - dijete do 8 godina boravi GRATIS na krevetu s roditeljima ili pomoćnom ležaju! Kupon vrijedi isključivo do 17.08.2019., a kupone možete i spojiti i produžiti svoj boravak!

Doživite prekrasno Jadransko more i planinu Velebit u srcu središnjeg Jadrana u popularnoj destinaciji Starigrad Paklenica!

Hotel Barba je novootvoreni hotel u Starigrad Paklenici, mjesto udaljeno deset kilometara od izlaza s autoceste A1 (Zagreb- Split). 

Udaljenost od vlastite plaže je samo 40 metara, 300 metara od centra mjesta i 350 metara od velikog hotelsko-kamping kompleksa Alan. Jedna od najljep��ih plaža sjevernog Jadrana- plaža Jaz nalazi se 1600 metara od objekta, a ulaz u nacionalni park Paklenica udaljen je svega 2200 metara. 

Hotel raspolaže sa 18 soba, besplatnim ograđenim parkingom, besplatnim WIFI (širokopojasni internet) u svim prostorijama objekta, te novim LED TV s 80 kanala. U svakoj sobi nalazi se i moderni klima uređaj.

Svaka dvokrevetna soba opremljena je spojenim krevetima koji se po potrebi mogu razmaknuti (2 kreveta dimenzija 90cm x 200cm). U sklopu sobe nalazi se kupaonica, klima uređaj koji osigurava atmosferu kakvu sami zaželite te LED TV prijemnik s USB priključkom. Kad poželite kavu ili doručak u krevet – samo nazovete restoran koristeći telefon s internom linijom koji se nalazi u svakoj sobi.

Položaj Hotela Barba

Hotel Barba i sam Starigrad Paklenica na idealnoj su poziciji za sve one koji tijekom  odmora žele i što više toga vidjeti. U neposrednoj blizini Starigrada i samog Hotela Barba nalazi se 5 od ukupno 8 hrvatskih nacionalnih parkova (Paklenica, Kornati, Krka, Plitvička jezera, Sjeverni Velebit), te čak 3 parka prirode (Velebit, Telaščica, Vransko jezero).

Starigrad je središte Pakleničke rivijere; nastao je na temeljima drevnog antičkog grada Argyruntuma. Danas je to sve poznatije turističko mjesto s nešto više od tisuću stanovnika koji su svoj tradicionalni način života na obroncima Velebita prije pola stoljeća zamijenili životom uz more. Zbog blizine i dostupnosti planine, posebice atraktivnog kanjona Velika Paklenica, Starigrad nije samo ugodno ljetovalište, već i tradicionalno okupljalište planinara i alpinista, pustolova i znanstvenika te svih ljubitelja prirode koji dolaze uživati u ljepotama Paklenice i Velebita. Dok uživate u kristalno čistom moru, pogled Vam zastaje na veličanstvenim kanjonima Velika i Mala Paklenica duboko usječenima u planinu Velebit iznad Vas. I ne slutite da su upravo oni zaslužni za iznenađujuću raskoš prirodnih šljunkovitih plaža na Rivijeri Paklenica.