Ovoga ljeta Hotel Jadran 3* u Segetu Donjem kraj Trogira Vas poziva na guštanje u morskom odmoru uz smještaj u depandansi i 2, 5 ili 7 polupansiona za 2 osobe! Dijete do 8 g. GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se u udobnim sobama Hotela Jadran s balkonom ili terasom na morskoj strani te uživajte u usluzi polupansiona, korištenju vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana! Single booking (1 osoba u sobi) za istu cijenu kupona ostvaruje pravo na 3, 7, odnosno 10 noćenja! Kupon se može iskoristiti do 18.08.2019.

Ponuda uključuje: korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu (prema raspoloživosti)!

Udaljen svega 20 metara od plaže i mora, Hotel Jadran 3* smješten je u slikovitom mjestu Seget Donji pored UNESCO-m zaštitnoga grada Trogira.

Kompleks hotela sastoji se od 5 depadansi i glavne zgrade. Sobe su klimatizirane, 2-krevetne - s mogućnošću 1 pomoćnog ležaja, sa balkonom/terasom na morsku stranu te imaju kupaonicu s tušem, sušilo za kosu, SAT TV i telefon.

Gostima su na raspolaganju restoran s terasom, beach bar, grill restoran & pizzeria s terasom također na plaži, TV salon, parking, vanjski bazen s dječjim odjeljkom, sportsko-rekreacijski kompleks (udaljen tek 15-ak minuta).

Single booking (1 osoba u sobi) za istu cijenu kupona ostvaruje pravo na 3, 7, odnosno 10 noćenja!

Samo pola sata vožnje od Segeta Donjeg nalazi se Split. Šetnja gradom otkrit će Vam djelić 1700 godina stare povijesti. Dioklecijanova palača iz 3. st., Podrum, Peristil, Zlatna i Srebrena vrata, Katedrala, Jupiterov hram, samo su dio povijesnih spomenika, kojim obiluje ovaj grad. Nakon razgleda Splita skoknite do Solina u posjet starorimskom naselju Salona te razgledajte ostatke hramova, rimskih kupališta, amfiteatara, crkava te gradskih zidina.