PodržimoNaše

Ljetni dani uz prekrasne plaže, čisto more, pogled na Velebit u šarmantnom Ninu na 4 dana/3 noćenja u apartmanima Noa za 3 ili 4 osobe uz besplatan parking...od 1999 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 3 ili 4 osobe, ovisno o odabranoj ponudi! Kupon za ponudu vrijedi isključivo u terminu do 01.09.19.!

Opis Noa apartmani, Nin

Apartmani Noa nalaze se u Ninu na predjelu Ždrijac. Moderni novouređeni apartmani smješteni su na ušću riječice 70 m od mora. Kompletno opremljeni uz parking, klima uređaj, wifi, TV satelit, frižder, ledenicu, šporet, mikrovalnu... Apartmani su dostupni za 2, 3, 4, 5 ili 6 osoba (jednosobni i dvosobni). Dvosobni se sastoje se od dvije sobe od kojih svaka svaka ima svoje kupatilo, kuhinje, dnevnog boravka i terase s prekrasnim pogledom. Jednosobni se sastoje od sobe s dva-tri ležaja, kuhinje i kupatila uz prostranu terasu.


Prekrasne pješčane plaže, čisto more i pogled na planinu Velebit pružit će vam nezaboravan odmor. Nin je je najstariji hrvatski grad s bogatom kulturnom baštinom. U gradu je prisutna i bogata gastronomska ponuda. U blizini apartmana Noa nalazi se i muzej soli te Ninska solana, u sklopu koje možete vidjeti velik broj zaštičenih vrsta ptica.


Noa 12 i 13

Sastoji se od dvije sobe (svaka ima svoje kupatilo), kuhinje, dnevnog boravka i terase s prekrasnim pogledom.

(Osiguran parking, wifi, TV satelit, klima uređaj)


Noa 2, 3 i 11

Jednosobni apartmani

Noa 11 z a4 osobe (2+2)

Noa 3 za 3 osobe (2+1)

Noa 2 za 3 osobe (2+1)

(Osiguran parking, wifi, TV satelit, klima uređaj)