Jedinstven doživljaj Brača i nezaboravan godišnji odmor uz ALL INCLUSIVE 2 dana i 1 noćenje za 2 osobe u vrhunskom Waterman Svpetrvs Resortu uz wellness: bazene, saune, jacuzzi...899 kn!

69 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmor u rujnu uz veliki izbor sadržaja za aktivan ili opuštajući odmor u jedinstvenim ljepotama Supetra na otoku Braču... Kupon vrijedi od 31.08.19. do 08.09.19.! 04.09.19. je rasprodan!

Romantični bijeg, gastronomsko iskustvo i doživljaji ili obiteljski odmor... Waterman Svpetrvs Resort je savršen izbor! Opustite se i uživajte u otočkoj atmosferi i jedinstvenom načinu života...



 

Neograničeno korištenje vanjskih bazena, sauna, jacuzzi, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno (uz prethodnu provjeru raspoloživosti e-mailom), dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, dječje kuglanje, besplatan parking, besplatan WiFi, piće dobrodošlice!

WATERMAN SUPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi.  Kompleks je primjeren i za  lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage.

Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.

ALL INCLUSIVE program hrane i pića: doručak, ručak, popodnevni kolač/čaj/točena kava, te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive barovima 10:00 - 00:00, večera!

2+1 soba – Island standard double room: balkon ili terasa, dvokrevetna soba  sa mogućnošću 1 pomoćnog ležaja, telefon, satTV, kupatilo sa tuš ili kada,  sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu) 

20% popusta na tretmane u Island Spa centru Waterman Svpetrvs Resorta - manikura, pedikura, masaže; 20% popusta na sve usluge frizerskog salona Amia's Beauty Box!