PodržimoNaše

Odlični tretmani za izuzetan učinak! Za samo 699 kn rješite se masnih naslaga na kritičnim područjima i sigurno smršavite kroz 21 vrhunski tretman u Kozmetičkom salonu Sonja u Zagrebu!

39 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite smršaviti? Do vitkog tijela uz kriolipolizu, radiofrekvenciju, bodywrapping, lipo laser i vakum! Garantirano smršavite uz stručno i profesionalno osoblje kozmetičkog salona Sonja u Zagrebu! AMEX do 6 rata,Diners do čak 12rata!!!

Ponuda uključuje 21 TRETMAN:

6 lipo lasera

6 body wrappinga

3 kriolipolize

3 radiofrekvencije

3 vakuma.


Najnovija metoda uklanjanja celulita Lipo laserom - 1 tretmanom se gubi 2,4 cm. 


Radi se o zahvatu kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake. 

U područje koje se želi tretirati stavljaju se ploce sa lipo laserom koje se lagano zagrijavaju tj.budu malo tople( jer je to hladni laser), odnosno otapaju  vezivne potkožne membrane te ovojnice masnih stanica. 

Masno tkivo se pretvara u masnu emulziju.

Velika prednost laserske lipolize je što se sa njom može otopiti masno tkivo ispod same kože,  za razliku od  standardne  liposukcije ili kavitacije kod koje to nije moguće niti sa mikrokanilama. 

Ovo je neobično važno u slučajevima tvrdokornog celulita, kao i u slučajevima  korekcije neravnina. Uz navedeno u potkožnom se tkivu na taj naćin djelovanjem laserske zrake  stimulira i stvaranje kolagena i elastina ( biostimulacija tkiva ), pa je adaptacija kože, odnosno njeno stiskanje nakon zahvata na novonastalu situaciju adekvatnije. Nakon zahvata koža izgleda glatkije, nema neravnina kao valova. 

PREDNOSTI :  

Sve navedeno doprinosi  značajno bolje konačne rezultate koji se uz izvrsno uklonjene masne naslage očituju i u boljoj kondiciji kože  tretiranog područja. Nema štetnosti kao kavitacija niti opterećuje organe jer lipo laser topi celulit potice limfnu drenazu pomocu koje se masno tkivo reproducira iz organizma.


Kriolipoliza

je nova tehnologija koja rezultira smanjenjem masnog lokaliziranog tkiva kroz selektivni i neinvazivan postupak. Uz radiofrekvenciju koja poboljšava cirkulaciju i drenažu, stvara izuzetan učinak!

Specijalni krioaplikator se položi na odabrano područje kako bi se  izoliralo masno tkivo koje želimo tretirati.

Na taj način usmjeravamo terapiju na željeno područje i djelujemo lokalno. Masne stanice u potkožnom tkivu su većinom zasićene masne stanice bogate kiselinama i kao posljedica toga vrlo su osjetljive na hladnoću; s druge strane susjedni elementi kao što su krvne žile, periferni živci, melanociti, siromašne masne stanice su mnogo manje osjetljivije na hladnoću.

Ova kakarteristika definitivno rezultira u eliminaciji masnih stanica bez oštećenja okolnog tkiva.

Krio aplikatorom se radi 30 minuta, a zatim 30 minuta radiofrekvencija.


Body wrapping

Smanjuje potkožne masne jastučiće i opseg tijela,
smanjuje celulit i pojavu strija,
vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.


Radiofrekvencija:

Radio frekventna metoda djeluje na principu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu što pospješuje lokalnu cirkulaciju i stimulira nastajanje novog kolagena (prirodni protein) u tkivu. Rezultat je vidno poboljšanje stanje I tonusa kože. Koža postaje napetija i glatka i djeluje znatno mlađa u odnosu na izgled prije terapije. Tretman je potpuno bezbolan i ugodan.