Počastite se last minute mršavljenjem i oblikovanjem u salonu Tajna Ljepote u Zagrebu - 1 kriolipoliza za 4 područja, 2 vakuum vreće, 2 lipo lasera/body formera, za samo 690 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Last minute paket mršavljenja i oblikovanja sastoji se od 1 kriolipolize za 4 područja, 2 vakuum vreće i 2 lipo lasera ili body formera! U samo pet dolazaka izgubite i do 30 cm obujma. Kupon vrijedi do 30.09.2019.

U samo 5 dolazaka izgubite i do 30 cm obujma!

2D vakumskom kriolipolizom započinjemo tretiranje gustog masnog tkiva. To je nova revolucionarna metoda gubitka masnih naslaga, koja je proglašena glavnim tehnološkim napretkom u novije vrijeme te dostojnom zamjenom kirurškoj liposukciji zbog čega se još naziva i liposukcijom bez noža. Princip rada je vakuumski  sistem usisavanja masnog tkiva(5 kPa), a ovisno o njegovoj  debljini ono se tretira na 5°C do -10°C. 

Prilikom tretmana masne stanice se usred niske temperature počinju  kristalizirati te se pokreće proces prirodnog uklanjanja iz organizma koji postepeno smanjuje debljinu masnog sloja. Najnovija 2D vakumska kriolipoliza zbog svoja dva aplikatora vrlo je učinkovita jer se u pola sata mogu tretirati čak dva područja. 


Vakuumska vreća je hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obujma tijela. Prednost ovog tretmana u odnosu na druge je što daje brze efekte, koji su vidljivi odmah nakon prvoga tretmana! Tretman vakuumskom vrećom traje 60 minuta.

Lipolaser je tretman kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake. Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.

Body former/elektrostimulacija uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Poznat je i pod nazivom ‘pasivna gimnastika’ jer su njegove prednosti mnogobrojne. Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe.