Osvježenje od ljetnih vrućina u Heritage hotelu 4*! 3 dana/2 noćenja u Standard, Superior ili Deluxe sobi s bogatim buffet doručkom i najmom bicikala za 2 osobe uz 50% popusta u Kuriji Janković!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aranžman za dvije osobe u jednoj od najelegantnijih plemićkih kuća - heritage hotelu 4* Kuriji Janković, kraj Virovitice! Kupon vrijedi do 30.09.2019.

Ako želiš savršen odmor, daleko od ljetne vrućine i užurbane gradske sredine - Kurija Janković je pravi izbor za tebe! Opusti se u elegantnom zdanju stoljetne građevine, dotakni prirodu, napravi "đir" na dva kotača po zelenoj Slavoniji i Podravini, uživaj u gastronomiji, razveseli sva svoja osjetila.

Bogati aranžman za dvije osobe u prekrasnom novoobnovljenom hotelu Kurija Janković pokraj Virovitice uključuje 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvije osobe, najam bicikala, besplatno korištenje WiFi interneta, besplatan parking uz 50% popusta. Iskoristivost kupona u periodu od 01. lipnja 2019. do 30. rujna 2019. godine. 

Kako bi se naš kraj osjetio svim osjetilima u restoranu hotela poslužuje se tradicionalni doručak pripremljen od lokalnih namirnica, a ponuda caffe bara sastavljena je od organskih čajeva, prirodnih sokova, vina, likera i rakija lokalnih proizvođača. 

Kurija Janković danas je Heritage hotel s 4 zvjezdice, a nalazi na mjestu gdje Slavonija ljubi Podravinu u okruženju UNESCO Prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav. Vrhunski smještaj i ljubazno osoblje omogućit će vam da uživate u odmoru kao što je to nekada činilo plemstvo. 

Hotel nudi sobe u tri kategorije: Standard, Superior i Deluxe.

Dodatne pogodnosti i popusti: 10% popusta u Restoranu Dvorac na cjelokupni iznos računa, 10% popusta u Kušaonici vina Vineda na cjelokupni iznos računa, 10% popusta u Slastičarnici Dora na cjelokupni iznos računa!

Ponuda sadržaja u Virovitičko-podravskoj županiji je uistinu bogata. Na svega 7 km južno od Virovitice možete krenuti u šetnju Virovitičkim ribnjacima koji zimi imaju posebnu draž. Svoje nepce možete razveseliti posjetom kušaonici vina u Podrumu Vineda - obiteljskom podrumu koji se nalazi u malom mjestu Vukosavljevica podno Bilogore te retoranu i obiteljskom imanju Zlatni klas gdje će vas dočekati bogata ponuda lokalnih jela. Na samo 10 minuta od hotela u mađarskom gradu Barcsu možete uživati u brojnim sadržajima Wellness i Spa centra.

Jeste li znali da je na području Virovitičko-podravske županije uspostavljena mreža od 535 km označenih biciklističkih staza? Rute su u rasponu od kraćih do dužih, nizinskih i brdskih, manje i više zahtjevnih kako bi zadovoljni bili i rekreativci i profesionalci. Hotel Kurija Janković Vam pruža uslugu najma bicikala (normalnih i električnih) – sve je spremno za Vašu pustolovinu!