Nova dimenzija odmora za cijelo društvo u obiteljskoj Dalmatinskoj etno kući Wagner s bazenom na 4 dana/3 noćenja za 6 osoba u naselju Peračko Blato...od 3349 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite vikend ili tjednu opciju i uživajte u zasluženom odmoru... Naselje Peračko Blato krasi netaknuta priroda, blizina jezera i mora... A luksuzna kuća je savršen ambijent za bilo koju vrstu odmora, a okolina je idealna za pozadine najboljih fotografija s odmora! Kupon vrijedi za 6 osoba i vrijedi do 15.09.2019.!


Dalmatinska etno kuća Wagner 

Lijepa stara dalmatinska obiteljska kuća s bazenom u Peračkom Blatu. Kuća je specifična jer je izolirana na brdu u osami i tek oko 300 metara udaljena od najbližih susjeda. 


Ogroman vanjski prostor idealan je za bilo koju vrstu odmora. Ima veliki bazen, vanjsku kuhinju i kupaonicu, 2 vanjska tuševa, veliki vanjski trpezarijski stol, prekrasan vrt s domaćim proizvodima, pristup Wi-Fi-u i ogromno parkiralište. Savršena okolina i ambijent za najbolje fotografije ikad! U radijusu od 15 kilometara imate prekrasna jezera Baćina, ušće Neretve i Gradac kao turističko mjesto na moru.


Kuća sadrži:

3 spavaće sobe, kompletno opremljenu kuhinju, kupaonicu, vanjsku terasu s kaminom, SAT TV, TV, besplatni WiFi, parking, bazen, vanjski tuševi!


Udaljenosti:

trgovina 1 km 
restoran 3 km - mogućnost dostave 
more 3 km 
jezero 1 km