Neum je idealna polazišna točka za posjet obližnjim poznatim destinacijama: Dubrovnik, svetište Međugorje, Korčula... Kupon vrijedi isključivo za termin od 21.08.19. do 30.08.19.!


Neka Hotel AGAVA bude Vaš domaćin u Neumu!

Hotel "AGAVA" * * * * idealno je mjesto za aktivan odmor, smješten u središnjem dijelu Neuma, u neposrednoj blizini hotela Neum, a udaljen je od mora i plaže 80 m. Luksuzno uređeni hotel "AGAVA" ima ulazni prostor sa recepcijom, 27 luksuzno opremljenih soba, restoran i bar sa 60 mjesta, vlastiti parking za automobile i buseve neposredno do objekta. Neum je zanimljiva polazišna točka za posjet obližnjim poznatim destinacijama: Dubrovnik, svetište Međugorje, Korčula, fotosafari – fish piknik Neretva, pećina Vjetrenica...


Šetnom stazom hotel je povezan sa morem, plažom i centrom Neuma. Uređena šljunkovita plaža, pogodna za djecu i neplivače, zaštićena je od otvorenog mora.
Plaža je opremljena tuševima i kabinama za presvlačenje, a mogu se iznajmljivati ležaljke, suncobrani, pedaline, sandoline, jet-ski i drugi plažni rekviziti za more i zabavu na vodi. Na plaži se nalazi i trgovina suvenirima te igraonica za djecu.
Na plažnom prostoru svakodnevno se organizira raznovrsna animacija (aqua aerobic, jutarnja gimnastika), a u večernjim satima organizira se animacija i zabavno-glazbeni program za djecu i odrasle ("Miss plaže", "Karaoke", "Ribarske večeri", mini-disco za najmlađe).


Smještaj

Hotel "AGAVA" ima ulazni hol sa recepcijom, 27 luksuzno opremljenih soba, restoran i bar sa 60 mjesta, vlastiti parking za automobile i buseve neposredno do objekta. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne i veoma su prostrane pa se mogu koristiti dodatni/pomoćni ležajevi prema zahtjevima i potrebama gostiju.


Grad NEUM

Neum je poznata turistička destinacija u južnom dijelu Dalmacije i jedini je izlaz Bosne i Hercegovine na more. Poznat je po velikom broju sunčanih dana u godini sa blagim i kratkim zimama, a dugim i toplim ljetima te minimalnim brojem kišnih dana tijekom ljetnih mjeseci. Prosječna temperatura zraka u srpnju i kolovozu iznosi 32 ºC. More je čisto i prozirno a prosječna temperatura mora je između 24 ºC i 26 ºC u ljetnim mjesecima. Neum gostima nudi širok izbor smještaja u luksuznim hotelima, aparthotelima, vilama i apartmanima te bogatu gastronomsku ponudu.
Zaleđe Neuma je poznato po arheološkim nalazištima i povijesnim znamenitostima te brojnim kraškim spiljama od kojih je najpoznatija Vjetrenica u Popovu polju koja je glasovita po čovječjoj ribici. Pored raznih hotelskih sadržaja, gostima se nude i izletnička putovanja autobusom i brodom u susjedna turistička mjesta (Dubrovnik, Međugorje, Mostar, Hutovo blato, Korčula, Ston, delta Neretve).