Romantičan odmor u Termama Banovci! 2 dana/1 noćenje sa samoposlužnim doručkom u restoranu Zeleni Gaj ili uz polupansion za 2 osobe uz romantičnu kupku i smještaj u "Šumskoj vili"...od 869 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Terme Banovci nalaze se na rubu Panonske nizine, na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Slovenije gdje se možete prepustiti melodičnom lokalnom narječju i uživanju u potpunoj isključenosti iz svakidašnjice... Kupon vrijedi do 31.10.2019.!

Romantika u Šumskoj vili - iskažite si ljubav u prelijepoj Šumskoj vili!

Izdvojite vrijeme samo za sebe i priuštite si anđeoski užitak za dvoje!

Što kod nas najviše hvale parovi:

romantičan ambijentprleški krajolik s mnogobrojnim romantičnim izletima; tematski programi saunadomaća kuhinja s lokalnim jelima: kulinarska iznenađenja; termalni bazeni otvoreni u svako godišnje doba; uređene biciklističke staze u okolici; ponuda kupke za dvoje; saune u prleškom stilu; noćno kupanje u termalnim bazenima; lijepa dekoracija jela; ljubaznost osoblja; ponuda besplatnih vježbi, tečajeva i degustacija za goste; mogućnosti za rekreaciju (i najam rekvizita)

Romantične kupke

Terme Banovci poznate su po romantičnim kupkama. Možete si ih priuštiti uz svjetlo svijeća, uživanje u voću, čokoladi ili pjenušcu.

Usluge u Termama Banovci

Terme s bogatim programom besplatnih aktivnosti za goste (rekreacija, tečajevi pečenja, izleti, kreativne radionice…), igralište za odbojku, boćalište, mala škola plesa, nordijsko hodanje, najam sportskih rekvizita (uz nadoplatu), organizirani izleti u okolicu, brošura izleta u okolicu za samostalna razgledanja.