Vamos Putovanja vode Vas na Zakynthos, u Budvu i i Tiranu na 9 dana uz 5 noćenja, s autobusnim prijevozom iz Zagreba, Zadra i Splita od 21. do 29.09.2019....1790kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaboravno putovanje u popularnu Budvu, Tiranu i posjet otoku bogova - Zakynthosuc i uživanje u najljepšim plažama! Ponuda i kupon vrijede isključivo za termin 21.09. - 29.09.2019.

1.dan, subota 21. 9.

Polazak iz Zagreba u 22:00 sata s autobusnog kolodvora. Vožnja autocestom u pravcu Dubrovnika uz najluđu zabavu i kraća zaustavljanja kako bismo skupili ekipu u Zadru i Splitu.

2.dan, nedjelja 22. 9.

Planirani dolazak u popodnevnim satima u crnogorski Miami, prema zapisima najstariji grad na Jadranu. Šetnja gradskim središtem, a potom i spremanje za prvi ludi izlazak. Budva, are you ready?

3.dan, ponedjeljak 23. 9.

Nakon što smo se dobro naspavali, idemo u obilazak grada. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje, a mi predlažemo kupanje na plaži Bečići koja je još davne 1935. imenovana najljepšom plažom u Europi. Nakon što smo napravili odlične slike za Instagram, krećemo na otok Bogova.

4. dan, utorak 24.9.

Noćna vožnja kroz Albaniju, uz povremena zaustavljanja kako bismo oprali zube i kupili dodatni alkohol. Ili oprali zube alkoholom? Može sve! Planirani dolazak u popodnevnim satima gdje se smještamo u hotel.

5. dan, 6. dan, srijeda, četvrtak Zakynthos

Dane koristimo za uživanje u čarima mora, sunca i pijeska na hedonističkim plažama koje ovaj ludi otok nudi (naravno idemo i na fakultativne izlete na Navagio plažu, Caretta - plivanje s kornjačama, šetnja vinogradima i degustiranje najboljih lokalnih vina, uživati u tradicionalnim jelima s pogledom na najljepši zalazak sunca..). Predvečer punimo baterije za lude provode u noćnim satima.

7. dan, petak 27. 9. Zakynthos

Zadnji dan na otoku Bogova koristimo za uživanje na najljepšim plažama te u večernjim satima krećemo za Tiranu. Noćna vožnja prema Tirani, gdje nas čekaju braća Romi koji će nam pjevati po dolasku “i tebe sam sit kafano”. Naravno, kafane još nismo siti pa izlazimo i u Tiranu za čiji smo izlazak sigurni da nećete ostati ravnodušni.

8. dan, nedjelja 28. 9., Tirana

Obilazimo glavni grad Albanije i uživamo u njemu. Ne da ti se to? Okej, ako želiš još mora, vodimo te na albansku Copacabanu. U večernjim satima vraćamo se u Hrvatsku.

9. dan, ponedjeljak 29. 9.

Vožnja prema Zagrebu uz kraća zaustavljanja u Splitu i Zadru.