PodržimoNaše

Darojković Promet Vas vodi na najluđe ljeto u Budvi na 6 dana uz 5 noćenja s POLUPANSIONOM u hotelu 3*, prijevoz autobusom iz Zagreba, posjet Herceg Novom...1399kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Dugog Sela u ponoć prema terminu putovanja: 17. 08.2019. Ukrcaji u Zagrebu i Karlovcu na dogovorenim mjestima. Kupon se može koristiti isključivo za ovo putovanje od 17.08. do 22.08.2019.!

VODIMO  VAS  NA  LJETOVANJE  U BUDVU !

Plan putovanja za 5 noćenja:

Polazak iz Dugog Sela u ponoć prema terminu putovanja: 17. 08.2019 
Ukrcaji u Zagrebu i Karlovcu na dogovorenim mjestima.

Ukrcaji:
Dugo Selo: Sajmišna ulica 15, 00:00 sati.

Vožnja prema Dubrovniku uz usputna zaustavljanja po potrebi ( predviđene pauze svaka 2, 5 sata). Dolazak u Dubrovnik u prijepodnevnim satima.
Sastanak s lokalnim vodičem i razgled grada uz stručno vodstvo. Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastite programe – kupanje, šetnja, posjet različitim muzejima, crkvama ..
U poslijepodnevnim satima krećemo prema 100-tinjak km udaljenoj Budvi. Dolazak u hotel, smještaj, večera i noćenje.Sljedeća 4 dana boravak u Budvi na bazi polupansiona – doručak i večera.
Povratak slijedi nakon doručka prema terminu:

22. 08.2019Posljednji dan na povratku kratko zaustavljanje u Herceg Novom, rodnom mjestu sv. Leopolda Bogdana Mandića – slobodno vrijeme za šetnju, razgled i vlastite programe.


Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.