Dijete do 7 godina gratis, ako spava na ležaju s roditeljima! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 17.08.19. do 01.09.19.

Naše “budget” usluge su najpovoljnije na tržištu u datom momentu, a cijena je ekvivalent kvalitete!

Hotel Park, Bana Jelačića 6, 51260 Crikvenica nalazi se na glavnoj gradskoj plaži koja se nalazi u samom centru Crikvenice.

NAKON kupnje kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije s podacima (ime i prezime, termin) na mail info.hotelpark4@gmail.com!

HOTEL PARK


Ovu plažu krase mnoge kvalitete, a more je kristalno čisto, zbog kojih je nagrađena sa Plavom zastavom. Plaža je prilagođena za sve uzraste, osobe sa invaliditetom, a i neizbježno je okupljalište mladih. Plaža je šljunčana sa pješčanim dijelovima koji privlače obitelji sa malom djecom. Iznad plaže naći ćete ugodnu hladovinu bogatog mediteranskog raslinja koje je idealno skrovište za vrijeme najtoplijih sati dana.


DVOKREVETNA SOBA

Dvokrevetne sobe idealne su za parove. Opremljene su bračnim krevetom (twin bed), a kvadratura od 23 m2 sasvim je dovoljna za uživanje u odmoru. 


CRIKVENICA 

Dobrodošli na crikveničku rivijeru, područje osebujnog identiteta satkanoga od vrijednih antičkih tragova, stoljetne turističke tradicije, privrženosti moru i ribarstvu te ljepota i raznolikosti prirode.


Raznolikost prirodnih krajolika, od morskoga dijela preko zelenog zaleđa obližnje Vinodolske doline, do kontinentalnog šumskog predjela, čini Rivijeru Crikvenica posebnom i privlačnom turističkom destinacijom.


Grad Crikvenica, između ostalog poznata je po brojnim lječilištima dišnih bolesti, i zdravstvenom turizmu.