Odmor uz prizore netaknute prirode Murtera na 3 ili 4 dana uz 2 ili 3 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u Hotelu Colentum*** uz neograničeno korištenje vanjskog bazena s morskom vodom...od 1337 kn!

65 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedno dijete do 6 godina u krevetu s roditeljima gratis! Uživajte na Murteru uz udoban smještaj u Hotelu Colentum*** i uz buffet doručak u hotelskom restoranu i buffet večera u bistro-u "Reflektor" pored hotela! Kupon za ponudu vrijedi isključivo od 18.08.19. do 01.09.19.!

HOTEL COLENTUM***

Hotel Colentum*** oduvijek je bio omiljeno odredište ljubitelja kvalitetnog, sadržajnog i udobnog odmora u netaknutoj prirodi daleko od urbanog kaosa.


Smješten na Murteru, čarobnom dragulju hrvatskog Jadrana, u predvorju kornatskog otočja, na obali murterskog mora, Hotel Colentum*** se odlikuje posebnim ugođajem koji mu daje nadaleko poznata plaža Slanica, borova šuma, bistro more, pjeskovito dno.Colentum*** ne čine samo sobe i restoran, već Murtersko more i Kornati, čija je on poveznica s ostatkom svijeta. Uživati možete u moru i suncu, na pjeskovitoj javnoj plaži uz hotel, kao i na skrovitim kamenim pločama intimnih plaža ili pokraj hotelskog bazena. 


Povijest hotela seže u 30-te godine prošlog stoljeća, kada je u uvali Slanica sagrađen prvi objekt namijenjen komercijalnom turizmu. 

Današnji hotel, koji nosi naziv drevnog antičkog naselja, svojom se arhitekturom savršeno uklopio u dalmatinski krajobraz. Ima ukupno 98 soba sa balkonom, a većina je s pogledom na kornatsko otočje i široko morsko prostranstvo. 


Na Vama je da se opustite i uljuljate u ovu magičnu priču...
 
SOBEHotel Colentum*** posebno je ponosan na udobnost i raskoš svojih soba. Svaka soba se odlikuje prekrasnim pogledom, melodičnim zvukom netaknutog izvornog okruženja, slobodom i intimom bezbrižnog uživanja. Umirit će Vas nježnost dizajna mediteranskih boja i prozračnost koja u potpunosti prevladava. 

Od ukupno 98 soba 71 ih gleda na stranu mora, a 27 na stranu parka.