Uz TopTours na garantirano putovanje: zabavni park Legoland Deutschland, atrakcije Münchena, svijet u malom Minimundus uz 3 dana/2 noćenja s doručkom, prijevoz autobusom iz Zagreba...1389kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa u 6.30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502– 506)! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin: 30.08.2019. - 01.09.2019.!


LEGOLAND, MUNCHEN I MINIMUNDUS - 3 DANA AUTOBUSOM

Termini putovanja: 30.08.

Na polasku 30.08. imamo odličan hotel 4* - Leonardo Royal Hotel Munich


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ZAGREB – MÜNCHEN 

Polazak autobusa u 6.30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502– 506). Vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku do Münchena uz kraća stajanja na putu. Po dolasku, panoramski razgled grada: Marienplatz, Frauenkirche, Residenz Palace, srednjevjekovni Hofbrauhaus, Bavarski Parlament, Kraljevska palača, Opera, Feldherrnhalle, Allianz Arena... Odlazak do hotela i smještaj. Večer slobodna za vlastite programe. Noćenje u hotelu.


2. dan: MÜNCHEN – LEGOLAND – MÜNCHEN 

Nakon doručka polazak na cjelodnevni izlet u zabavni park Legoland Deutschland, smješten u Günzburgu. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama parka: Miniland (središnji dio parka s čuvenim europskim građevinama i znamenitostima, s više od 25 milijuna upotrebljenih lego kockica), LegoXtreme, Imagination, Adventure Land, Knights Kingdom, Lego City, Pirate Land... Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.


3. dan: MÜNCHEN – KLAGENFURT – MINIMUNDUS – ZAGREB 

Doručak. Odjava iz hotela i polazak prema Klagenfurtu. Kratka šetnja po gradu  a zatim slijedi odlazak u Minimundus* – svijet u malom, gdje se nalazi 140 najpoznatijih svjetskih građevina sa svih pet kontinenata (Eifellov toranj, Slavoluk pobjede, Pathenon, katedrala sv. Petra u Rimu, Sagrada Familia, Taj Mahal, Veliki kineski zid, Kip slobode, Opera u Sydneyu i dr.). Građene su od originalnih materijala, što posebno ističe njihov vrlo realističan izgled. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama. U poslijepodnevnim satima polazak prema Zagrebu. Dolazak se očekuje u večernjim satima.