PodržimoNaše

Oduševite se odmorom uz slikovite prizore Velog Lošinja! Antistres odmor i oaza u Velom Lošinju na 3 dana/2 noćenja za 2 OSOBE u apartmanu Bella Studio...599 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Veli Lošinj osigurava mirno okruženje, bez stresa i buke. Ovdje kada jednom kročite, htjet ćete tu i ostati! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 10.09.19. do 31.10.19.!

Zašto posjetiti baš Veli Lošinj, pogledajte OVDJE!

Zašto Veli Lošinj?

Veli Lošinj, nastanjeno mjesto od kraja 14 stoljeća, prvobitno nastanjen od 12 hrvatskih obitelji na području današnje crkvice sv. Nikole.

Lokacija – lječilišni turizam

Poznat zbog zraka, lječilišnog turizma koji je prvi put spominjan u starim knjigama, a nakon istraživanja od strane austrougarske monarhije otkrivene su zdravstvene prednosti u pročišćavanju dišnih puteva i asme, te je austrougarska monarhija dolazila na Lošinj na liječenje!


BELLA STUDIO 1/2

Apartman Bella studio 1/2 udaljen je 500 metara od mora, 600 m od centra grada, u Velom Lošinju - otok Lošinj.
Privatni smještaj apartman Bella studio 1/2 idealan je za 2 osobe.
Smještaj je opremljen: internet , TV, klima uređaj, grijanje, perilica rublja.
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. 


Mogućnost doplate za tečaj penjanja na licu mjesta 300,00 kn po osobi za 2 dana po 2 sata učenja penjanja. Tečaj je za maksimalno 3 osobe po 2 sata tečaja, održao bi se 3 puta dnevno, što znači maksimalno 9 osoba po tečaju. Tečaj se ne održava u slučaju lošeg vremena.