PodržimoNaše

Uz Smart Travel doživite Veneciju kroz oči najpoznatijeg svjetskog ljubavnika: Giacoma Casanove uz prijevoz autobusom iz Zagreba, pratitelja putovanja...za samo 215 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502-506) u 04.00 sati! Kupon vrijedi za odabrani datume 21.09. ili 19.10.2019.!


POLAZAK: 21.09., 19.10.

Pridružite nam se na zanimljivoj turi koja će Vam dočarati život jednog od najpoznatijih stanovnika Venecije i najpoznatijeg svjetskog ljubavnika: Giacoma Casanove!

Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502-506) u 04.00 sati. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema Veneciji u 04.15h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku (uz mogućnost ukrcaja putnika na Vratima Jadrana), Sloveniju i Italiju preko Trsta sve do VENECIJE, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak na pristanište PUNTA SABBIONI, gdje ćemo izaći iz autbousa, malo predahnuti i ukrcati se u turistički brodić (VAPORETTO), koji će nas odvesti do Venecije, točnije do TRGA SV. MARKA. Po iskrcaju sa vaporetta, sastanak sa lokalnim vodičem, koji će nas uvesti u život najpoznatijeg svjetskog ljubavnika, GIACOMA CASANOVE! Među likovima koji su obilježili povijest Venecije, Casanova je zasigurno jedan od poznatijih ... ''Zvijezda'' bezbrojnih ljubavnih afera, špijun u ime Mletačke republike i neumorni pisac: Casanova je osoba koja je bez ikakvog pogovora obilježila svoje doba, i postala simbolom slavne Mletačke republike.. Turu ćemo započeti na Trgu sv. Marka i nastaviti dalje u ukupno 3 ''etape'', od kojih će Vam svaka dati uvid u način života Casanove i otkriti neke od njegovih tajni… Nakon razgleda i upoznavanja ljepota Venecije, slijedi slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima, romantičnu šetnju skrovitim uličicama i trgovima Venecije. PREPORUKA: Kako biste zaokružili priču o slavnom ljubavniku, posjetite i muzej posvećen Giacomu Casanovi! Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te odlazak prema trgu sv. Marka gdje ćemo se ukrcati na vaporetto. Vožnja do pristaništa Punta Sabbioni, kraći predah i ukrcaj u autobus. 

Vožnja autobusom kroz Italiju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u noćnim satima.

VAŽNO: Grad Venecija je donio odluku da će od srpnja naplaćivati ulaz u grad, točan iznos takse ćemo objaviti čim bude poznat!