Doživite šarm Tribunja! LAST MINUTE ljetni odmor na 3 dana u The Movie Hotelu uz 2 noćenja na bazi POLUPANSIONA u periodu od 17.08. do 19.08.2019. za 2 osobe i za samo 999 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u hotelu u srcu Dalmacije! Djeca do 7 godina borave besplatno! Rok iskoristivosti kupona je u periodu od 17.08. do 19.08.2019.!

Hotel

The Movie Hotel je tematski hotel smješten u Tribunju na samoj obali Jadranskog mora uz vlastitu šljunčanu plažu. Nalazi se u neposrednoj blizini Šibenika, Splita, Zadra i nacionalnih parkova Krka, Kornati, Paklenica i Plitvička jezera. Kraj samog hotela nalazi se marina Tribunj i šetnica duga oko 2 km koja vodi sve do obližnjih Vodica. Sami hotel je smješten u slikovitom okruženju s pogledom na staru kamenu jezgru Tribunja i otoke. Sobe The Movie Resort hotela nose imena najvećih zvijezda filmske umjetnosti.

U sklopu hotela se nalazi restoran s bogatom gastronomskom ponudom nacionalnih i internacionalnih jela. Zasigurno ćete uživati sjedeći na hotelskoj terasi okruženoj mediteranskim zelenilom, kupati se u vanjskom bazenu 

ili plaži dok Vas naše ljubazno osoblje služi najboljim koktelima iz našeg Beach bara i ostalom ponudom hladnog pića i gastronomskih poslastica tokom cijeloga dana. Nestrpljivo Vas očekujemo u našem The Movie Resort hotelu gdje će naše ljubazno osoblje učiniti sve da se osjećate kao prava zvijezda.

Vinski podrum

U našem vinskom podrumu zastupljeni su najbolji proizvođači koji tu predstavljaju i nude svoja kvalitetna i vrhunska vina,Krauthaker -Slavonija  i Zlatan otok Plenković - Hvar. U našoj ponudi je i degustacija i edukacija kroz vinske sorte iz naše ponude. 

Tribunj

Jadranskom magistralom prema Pirovcu, 15km od Šibenika, neposredno uz more smjestilo se malo ribarsko naselje Tribunj. Tribunj je tipično dalmatinsko naselje s uskim ulicama i zbijenim kućama. Nekadašnji Tribunj, smješten na otočiću, za vladavine Venecije bio je okružen obrambenim bedemima čiji su neznatni ostaci vidljivi i danas. O njegovoj povijesti svjedoči i crkva sv. Nikole podignuta 1452. godine, utvrda Jurjevgrad sagrađena 1650. godine na brdu sv. Nikole kao zaštita od Turaka te crkva Djevice Marije, na putu prema Vodicama, iz 1435. godine. U bogatom ugostiteljskom sadržaju ističu se tradicionalne trke magaraca, čime se nastoji očuvati ova autohtona životinja. 

SMJEŠTAJ:

Sobe TWC***

Uređeni su elegantno u mediteranskom stilu i pružaju prekrasni panoramski pogled na more. Uređeni su toplim i prirodnim materijalima i opremljeni klima uređajem, satelitskom TV, Internet priključkom i međunarodnim utičnicama od 220V. Imaju prostranu kupaonicu s umivaonikom, tuš kadom i sušilom za kosu. 

Apartmani***

Uređeni su elegantno u mediteranskom stilu i opremljeni kuhinjskom opremom i posuđem sukladno broju kreveta, klima uređajem, satelitskom TV, Internet priključkom i međunarodnim utičnicama od 220V. Imaju prostranu kupaonicu s umivaonikom, tuš kadom i sušilom za kosu.