PodržimoNaše

[VELA LUKA] Uživajte u mirisima Mediterana! 5 ili 7 noćenja u potpuno opremljenim Apartmanima Vala*** u Vela Luci za 2 odrasle osobe + 2 djece do 12 godina GRATIS, 1x večera već od 3599kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Šarmantan osjećaj odmora u prekrasnim apartmanima Vala*** - prvi red uz more u Vela Luci na Korčuli... U cijenu je uključeno: 1x večera tokom boravka u Hotelu Korkyra 4*, smještaj u apartmanu sa balkonom i pogledom na more ili vrt...2 djece do 12 godina boravi potpuno besplatno! Kupon se može iskoristiti u periodu od 18.08. do 04.09.2019.!

Okruženi mirisnim mediteranskim raslinjem Apartmani Vala*** u Vela Luci pružaju Vam sav komfor i privatnost koja Vam treba kako bi se kvalitetno odmorili. 

Smješteni odmah uz more Apartmani Vala***  i udaljeni svega 1.5 km od centra Vela Luke, na otoku Korčuli, idealno su mjesto za Vaš bijeg od užurbane svakodnevnice. 

Svi apartmani klimatizirani su i otpuno opremljeni te sadrže sve što Vam je potrebno da biste se osjećali kao kod kuće. Shodno tome u apartmanima se nalazi kuhinja sa svim potrepštinama, kupaonica sa tuš kabinom, SAT TV, besplatni WiFi internet te terasa sa pogledom na more i sjedećom garniturom. 

Otok Korčula

jedan od najljepših otoka na Jadranu, šesti otok po veličini i drugi po naseljenosti u Hrvatskoj (oko 16 000) stanovnika. Tri najvažnija grada na otoku su: Korčula - srce otoka - često nazivana malim Dubrovnikom, Blato - najbogatije mjesto na otoku i Vela Luka - relativno novo mjesto s najvećim brojem stanovnika (4100 stanovnika).

Otok Korčula dug je 46 km u smjeru istok-zapad, dok udaljenost između sjeverne i južne obale otoka iznosi između 5 i 8 km. Na sjevernoj obali otoka nalaze se luke Korčula, Žrnovska Banja, Račišće, Babina i Prigradica. Na krajnjem zapadu smjestila se Vela Luka, najveća i najzaštićenija uvala s lukom, koju sa sjevera i juga dodatno štite zeleni brežuljci. S više od 2.600 sunčanih sati godišnje Vela Luka je najsunčanije mjesto na cijelom Jadranu.

Na zapadnoj obali otoka Korčule nalazi se gradić Vela Luka, smješten u dnu duboko usječenog zaljeva, razvedenog u mnoštvo uvala. Obrasla je vinogradima, maslinama, smokvama i borovima.

Vela Luka se može pohvaliti panoramskim pogledom i pogodnom mediteranskom klimom, ali iznad svega kristalno plavim morem, posebno na obližnjem otoku Proizdu, kojeg je Hrvatska turistička zajednica 2007. godine proglasila plažom godine.