City break u gradu najstarije vinske loze! Posjetite Maribor i odmorite u Maribor INN Hotelu*** gdje Vas očekuju 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe...1388 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite kuću najstarijeg vinskog stabla, degustirajte vrhunska vina, uživajte u povratnoj panoramskoj vožnji žičarom na planini Pohorje... Kupon vrijedi od 01.09. do 30.11.2019.!


Topla dobrodošlica u Mariboru INN hotelu!

Smješteni smo u predgrađu Maribora, poznatom po gostoprimstvu, dobroj kuhinji i bogatoj vinskoj tradiciji.

Maribor INN hotel nudi 18 soba za ugodan i sretan boravak. Naši gosti govore kako su najbolje one s pogledom na Pohorje - planinsko sunce daje poseban šarm i pri izlasku i pri zalasku. Sobe su moderno opremljene, imaju klima uređaj i besplatan pristup Wi-Fi.

Hotel je odlična stanica za sve turiste koji prolaze Mariborom na put za odmor, a zbog svoje lokacjie hotel je i odlično polazište za istraživanje regije.  

Svojim gostima nudimo više od ugodnog smještaja i gostoljubivog osoblja; hotel ima 2 sobe za sastanke - Jurka i Muškat, a 3 minute je udaljen i od poslovne zone Tezno.

Lokalna kuhinja Restavracija Modra Frankinja dodatno pridonosi jedinstvenosti naše ponude. Ako ste raspoloženi za snack, osvježavajuće piće ili finu kavu, posjetite Café INN koji se nalazi u hotelu i otvoren je cijelu noć.

Ljeti možete odmarati na velikoj ljetnoj terasi odakle možete promatrati i svoju djecu kako se igraju na hotelskom igralištu. Za hladne i kišne dane pripremili smo Vam knjige i ugrijani središnji dio hotela gdje možete čitati i popiti šalicu ukusnog domaćeg čaja.

Parking s nadzorom nalazi se ispred hotela, a dovoljno je velik i za kamp-prikolice i autobuse.

Mislili smo na svaki detalj i svakog gosta. Veselimo se vašem dolasku!

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna je prethodna rezervacija minimalno 3 dana unaprijed na e-mail hotel@inn-mb.si ili broj telefona +386 (0)2 629 05 00 ili +386 (0)31 710 635 (uz predočenje KODA i ID kupona).