PodržimoNaše

Disco Show - uz Disco Magic Band 21.08.2019. od 21h uz delicije mesne ili riblje finger food plate + 0,5 L vina za 2 osobe, kraj bazena Imperial Park Hotela 3* u Vodicama...190 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

21.08. povedite svoje najdraže u Imperial Park Hotel 3* te uživajte u vrhunskoj zabavi DISCO SHOW -a uz delicije mesne ili riblje finger food plate za 2 osobe! Dijete do 7 godina u prisustvu roditelja - BESPLATAN ulaz! Kupon vrijedi za 21.08.2019.

MESNA finger food plata za 2 osobe: pršut, kulen, sir i masline + 0,5 L vino kuće crno ili bijelo.

RIBLJA finger food plata za 2 osobe: salata od hobotnice, inćuni, pašteta od tune i limun + 0,5 L vino kuće crno ili bijelo.

Hotel IMPERIAL 3* smješten je na obali turističkog grada Vodica, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i ispunjava sve uvjete za idiličan odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju Sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru.

Ideja za disco bend nastala je u SAD-u, u sportskom baru u Clevelandu. Sve od reda iskusni glazbenici, lagano su dolazili i odlazili u bend te popunjavali potrebna mjesta, a najviše rošada ipak je bilo na klavijaturama. No, okosnica u sastavu Boogie Washington (bas), Stick Le Freak (bubanj) i Cool Daddy Jackson, uspjela je izdržati sva iskušenja i pronaći recept za uspjeh. Na klavijature je ubrzo došao majstor i dobar čovjek - Disco Rocket Dan. Pjevačice su bile raznolike i s mnogima je ostvarena super suradnja dok se nije pronašla i ustalila prava Sugar Love, umjetnica i disco kraljica. Uz dodatak glazbenog virtuoza na trubi, udaraljkama i vokalu, Burning Bob Pattersona, te uz dvije izazovne plesačice, Sandy i Wendy, bend je krenuo na turneje...

Grupa se specijalizirala u živim obradama disco hitova 70-ih, na jedan svoj, specifičan, autorski način, miješajući više stilova funka, glam-rocka i originalnog zvuka Studija 54. Nastupaju uglavnom u luksuznim restoranima, na privatnim eventima i dočecima Novih godina...