PodržimoNaše

Odmor u izravnom dodiru s prirodom i vrhunskim opuštanjem u Velom Lošinju! Uživajte na 3 dana/2 noćenja u apartmanu Arsenio za dvoje uz besplatni wi-fi... za samo 599 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Visoke kuće, brojne raskošne vile s lijepim vrtovima nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode glavne su značajke ovog lijepog gradića... Ponuda se može iskoristiti isključivo od 10.09.19. do 31.10.19.

Val Lošinj je najveća obiteljska turistička agencija u Lošinju ( Mali Lošinj i Veli Lošinj ) koja nudi stotine smještajnih objekata kroz pažljivo uređenu ponudu domaćina.

Apartman Arsenio (39 m2, prizemlje) udaljen je 500 metara od mora, 350 m od centra grada, u Velom Lošinju. Privatni smještaj apartman Arsenio 1 idealan je za 2-3 osobe i ima 1 sobu. Smještaj je opremljen: TV, klima uređaj, grijanje, terasa,  kupaonica, štednjak, hladnjak sa zamrzivačem, aparat za kavu, ,ikrovalna pećnica, Internet. 

Mogućnost doplate na licu mjesta za: biciklističku turu za 200 kn/osobi (umjesto 280 kn); planinarsku turu na najviši vrh otoka Lošinja za 100 kn/osobi; Tajni putevi otoka Lošinja, posjet plažama s Krivica i Plieski za 130 kn/osobi; penjanje na stijenu za 70 kn/osobi.

Veli Lošinj 

Veli Lošinj smješten je na južnom dijelu otoka Lošinja, uz dvije susjedne uvale, u sjevernom podnožju brda Sveti Ivan. Visoke kuće, u prvom redu oko luke, te brojne raskošne vile s lijepim vrtovima, nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode, glavne su značajke ovog lijepog gradića, koji je sa svojih 1000 stanovnika, drugo naselje po veličini na otoku. 

U vrtovima Velog Lošinja i velološinjskom parku, ispred današnjeg liječilišta, a nekadašnje rezidencije nadvojvode Karla Stjepana, ima više od 200 botaničkih vrsta. U neposrednoj blizini Velog Lošinja smještena je mala ribarska lučica Rovenska, koja plijeni pažnju svojom prekrasnom plažom, ribarskim ugođajem, tradicijom ljudi koji su svoj život posvetili moru i izravnom dodiru s prirodom.