PodržimoNaše

Prekrasan Veli Lošinj na 3 dana/2 noćenja s doručkom u sobi s pogledom na park u Pansionu Saturn 3* uz gratis piće u caffe baru "Saturn", sve za 2 osobe i samo 799kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okružite se posebnim mirisnim okruženjem Velog Lošinja! Dočekajte jesen na predivnom Velom Lošinju! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 15.09. do 30.09.2019.

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u sobi park strana u Pansionu Saturn + jedno gratis piće u caffe baru "Saturn" + besplatni wi-fi + besplatni parking, sve za 2 osobe.

Pansion SATURN *** - Veli Lošinj

Vila SATURN se nalazi u centru Velog Lošinja neposredno uz more, samo 150 m od plaže, i nudi 9 potpuno opremljenih i udubnih soba. Četiri sobe imaju pogled na lučicu Velog Lošinja. Cijena sobe uključuje kontinentalni buffet doručak na bazi samoposluživanja. Pansion je kompletno renoviran 2005. godine.Sport: U blizini hotela - teniski tereni, škola tenisa, sportovi na vodi, najam bicikla, pješačke i planinarske staze.

Plaža: Samo 150 m od pansiona, ravne ploče, a za 15-20 minuta hoda, moguće je naći usamljene plaže dalje na južnoj strani otoka.

Restorani: A la carte restorani u centru Velog Lošinja, u blizini hotela uz more, te u lučici Rovenska.

Mogućnost doplate na licu mjesta za biciklističku turu za 200,00 kn po osobi (umjesto 280,00 kn); planinarsku turu na najviši vrh otoka Lošinja za 100,00 kn po osobi (umjesto 200,00 kn); Tajni putevi otoka Lošinja, posjet plažama s Krivica i Plieski za 130,00 kn po osobi (umjesto 170,00 kn); penjanje na stijenu za 70,00 kn po osobi (umjesto 90,00 kn).


VIŠE O VILI SATURN


Vila SATURN se nalazi u centru Velog Lošinja neposredno uz more, samo 150 m od plaže, i nudi 9 potpuno opremljenih i udubnih soba. Četiri sobe imaju pogled na lučicu Velog Lošinja. Cijena sobe uključuje kontinentalni buffet doručak na bazi samoposluživanja. Pansion je kompletno renoviran 2005. godine.


Veli Lošinj je naselje u sastavu grada Mali Lošinj i, nakon toga grada, drugo je po veličini mjesto na Lošinju. Smješten je na južnom dijelu otoka Lošinja, uz dvije susjedne uvale, u sjevernom podnožju brda Kalvarije. Veli Lošinj je okrenut moru sa sjeverne strane.

ODMAH po primitku kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail val@val-losinj.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.