Doživite carstvo vina i kulena u Baranji! 3 dana/2 noćenja s doručkom u autohtonoj kući s vinskim podrumom, kušaonom i kaminom na seoskom domaćinstvu "Stara Baranja" za 2 osobe i samo 519 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Upoznajte Baranju uz nezaboravni obilazak najstarijeg vinskog podruma u regiji – „Belje“ iz 1526. godine i svakako posjetite Park prirode Kopački rit i dvorac, te lovačku kuću Tikveš... Kupon vrijedi do 20.10.2019.!

Upoznajte Baranju uz nezaboravni obilazak najstarijeg vinskog podruma u regiji – „Vinski podrum Belje“, iz 1526. godine, u kojem se nalaze kušaonica, vinoteka i suvenirnica, a koji je smješten 150 metara od našeg domaćinstva, te svakako posjetite Park prirode Kopački rit i dvorac i lovačku kuću Tikveš i još mnogo toga u okruženju.... Velika okućnica na brdu iza kuće, pruža utočište za odmor od svakodnevne žurbe i napetosti, te stresa suvremenog življenja(šetnja, ležanje u hladu starih oraha).

Usluga smještaja moguća je u novoj i staroj panonskoj kući u više dvokrevetnih i trokrevetnih soba. 

Stara autohtona baranjska kuća iz 1904 godine, poznata je u narodu kao “Kuća Popa Nikole” katoličkog župnika koji je u njoj živio sve do svoje smrti krajem osmdesetih godina prošlog stoljeća. U prednjoj i zadnjoj sobi kuće sačuvan je izvorni namještaj koji je zatečen poslije njegove smrti.

Upravo je zagrljaj prirode, njezinih šuma, polja, vinograda, ritova, rijeka i čovjeka koji stotinama godina živi i radi na ovim prostorima, stvorio njihovu neraskidivu povezanost. Ona se prepoznaje u mnogim posebnostima Baranje koje istodobno stidljivo skriva i nesebično daruje svojim posjetiteljima.

Uz prethodni dogovor sa Vlasnikom moguće je dogovoriti tradicionalna domaćih jela kao što su fiš-paprikaš, čobanac, baranjski gulaš, cigansko pečenje, roštilj, te pića: rakiju, vino, sokove...

Stoljetni i jedinstveni vinski podrumi, ukopani u tlo baranjskog brda, nepregledni vinogradi, kvalitetne autohtone sorte baranjskih vina, domaći gastronomski specijaliteti od ribe i divljači, tradicionalni obiteljski objekti za odmor, lovačke kuće smještene u dubini baranjskih šuma, stari zanati očuvani od zaborava, tamburica i pjesma te zanimljivi narodni običaji, samo su dio turističke ponude koja ovo područje čini jedinstvenim, zanimljivim i prepoznatljivim.

Aktivnosti

Uz našu standardnu ponudu u mogućnosti smo Vam organizirati i sljedeće aktivnosti: 

 posjet parku prirode”Kopački rit”

posjet podrumu Belja iz 1526 godine; obilazak vinske ceste, katoličkog i reformatorskog surduka sa 80-tak ukopanih vinskih podruma; obilazak spomenika u Batini i pogled s tromeđe Hrvatska – Mađarska – Vojvodina; posjet Osijeku i obilazak barokne Tvrđe; obilazak Vukovara.