Valentinovo na Krku u Hotel Malin****- 2 noćenja, Polupansion, slatko iznenađenje u sobi i romantična večera u restoranu "Royal" uz svijeće i romantičnu glazbu, sve za 2 osobe po super cijeni!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Valentinovo provedite na moru! Uživajte uz 2 noćenja s Polupansionom za 2 osobe i iskoristite brojne pogodnosti u Hotelu Malin**** u Malinskoj na Krku uz odličnu cijenu!

Hotel Malin u Malinskoj, na otoku Krku okružen je morem, gotovo sakriven zelenilom, tek pet minuta hoda udaljen od centra Malinske. Izgrađen je na mjestu gdje je jednom davno bio veliki mlin (čakavski "malin" od kojeg je ime dobilo mjesto i hotel), koji kao da je Hotelu Malin ostavio u zalog svoju putanju; vrijednim radom, okret po okret...

Pažljivim uređenjem, Malin je postao elegantan i udoban hotel za sve generacije. Novouređene sobe i luksuzni apartmani, restorani i barovi, vlastita plaža s posebnim pogodnostima za djecu, lučica s mogućnošću priveza broda, ljubazno i stručno osoblje , posebno osmišljeni dodatni sadržaji, programi i događanja po mjeri su odmora današnjeg čovjeka.

Ponuda uključuje za 2 osobe:

3 dana, 2 polupansiona (bogati buffet doručak i večera),

smještaj u dvokrevetnoj sobi

slatko iznenađenje u sobi

besplatan parking

ogrtači u sobi.

Na Valentinovo (petak) romantična večera u restoranu "Royal" uz svijeće i romantičnu glazbu! A u subotu besplatan ulaz na karnevalsku zabavu u šatoru u centru Malinske!

Više o Malinskoj

Malinska, na zapadnom dijelu otoka Krka, u šumovitom je zaljevu područja Dubašnice koje je po gustoj šumi Duba i dobilo ime. Malinskoj je osunčano lice pa broji 2200 sunčanih sati godišnje, otočne bure su joj iza leđa pa je radi blage klime i vegetacije u 19 st. proglašena idealnim mjestom za zdravstveni turizam, vrijedne su joj ruke koje od davnina mreže vuku , most i aerodrom do njenih su nogu na 15-tak km, pa ne čudi da Malinska ima stogodišnju tradiciju i svijetle rezultate u turizmu. Malinska - mjesto koje je znalo spojiti tradiciju i najnovija dostignuća u turizmu.

Otok Krk

Otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima. Sedam gradova kaštela - sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana - knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi - jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.