Maturanti, kako ljeti preživjeti pripreme za državnu maturu? EducirajMe web i mobilna aplikacija nude Vam pripremu SVIH testova, predmeta i svih razina za samo 150 kn/osobi!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proživite jesenski rok bezbolno! Kupci ove ponude ulaze u loyalty program i najbolji korisnik aplikacije bit će nagrađen poklonom iznenađenja! Ovo je jedinstvena EducirajMe aplikacija (potpuno prilagođena za web, mobilno ili tablet korištenje), za vaše samostalno temeljno pripremanje, testiranje i stopostotnu spremnost za polaganje državne mature! Kupon se može iskoristiti do 06.09.2019.!

Kupci ove ponude ulaze u loyalty program! Najboljem bluetooth slušalice za mobitel! Najaktvnijeg i najboljeg korisnika naše aplikacije stimuliramo sa bežičnim slušalicama za mobitel! ! 

*Slika koja ilustrira proizvod na internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda

Kako preživjeti 2.rok mature ?

 Ako si i ti među nesretnicima koji su pali neki predmet na ljetnom roku mature sigurno provodiš ljeto na najviše neočekivan način - ponavljajući gradivo. I dok na Instagramu pratiš kako se tvoji prijatelje provode na festivalima, a starci ti šalju slike s plaže, ti se kaješ što si se doveo u ovu situaciju i možda na moru proveo pokriven sa skriptama na plaži.

Kada si se već našao u ovoj situaciji, najgore bi bilo posustati i odustati, zar ne? Zato smo pronašli najbolje rješenje da još ovih nekoliko dana provjeriš svoje znanje, usporediš ga sa drugima i ponoviš sve što još treba.

Ne zaboravi +/- 1% znači prolaz ili pad !

Odmah po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA prijava na mail mature@educirajme.com za dobivanje daljnjih uputa za registraciju i početak priprema na web stranici https://mature.educirajme.com/!

Aplikaciju pod nazivom ePripreme za državnu maturu razvio je tim EducirajMe. To je projekt u sklopu kojeg se na inovativan način provodi učionička, digitalna i online edukacija kroz cjeloživotno obrazovanje. Kroz dugogodišnje iskustvo održavanja priprema za državnu maturu rodila se ideja online edukacije za maturu za sve one koji preferiraju takvu vrstu učenja.

Uz ePripreme za državnu maturu možeš se u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu neograničeno pripremati za maturu i kontinuirano provjeravati svoje znanje. 

Do sada aplikaciju koristi više od 10.000 maturanata iz cijele Hrvatske!

Idealno i za one koji žele proći na 2. roku mature, ali i za one koji su kalkulirali i nisu izašli na ovogodišnji 1.rok. 98% korisnika aplikacije prošlo je ovogodišnji ljetni i prošlogodišnji jesenski rok mature!

Korištenje aplikacije Vam omogućuje:

- Rješavanje svih testova neograničeni broj puta svaki dan, bilo kada i iz bilo kojeg mjesta (mobitel, računalo, tablet)

- Imate pristup svim predmetima i razinama (obvezni i izborni)

- Testovi su stvarni, iz prijašnjih godina (ljetni i jesenski rok), s ovogodišnjeg ljetnog roka, s točnim rješenjima i simuliraju stvarnu maturu

- Interaktivna osobna statistika i usporedba s drugima koji koriste aplikaciju.

O EducirajMe

EducirajMe grupacija edukacijama se počela baviti prije 10 godina, a u tom vremenu pozicionirala se kao lider u edukacijama u sjevernoj i središnjoj Hrvatskoj. EducirajMe tim čine mladi i motivirani djelatnici, uz stručnjake, predavače i kolumniste u različitim područjima bitne za osobni i razvoj karijere. Završavanjem nekih naših tečajeva i edukacija doći ćete do međunarodne certifikacije za usvojeno znanje. Surađivali smo ili surađujemo s Algebrom, Prestom, British Councilom, Certiportom te brojnim drugim uglednim tvrtkama iz Europe i svijeta. Dugo godina smo bili i koordinatori Tjedna cjeloživotnog obrazovanja,

EDUCIRAJME PRISTUP EDUKACIJI

Potpuna prilagodba svakome polazniku ili ciljanoj grupi u nekoliko koraka:

- zajedničko prepoznavanje problema/potreba (tzv. scaning potreba i mogućnosti), pristup edukaciji (razrada edukativnog programa) uz stalno praćenje napredovanja polaznika kroz ankete i testiranja, edukacija potpuno prilagođena tržištu i potrebama istoga (za zaposlene, tvrtke, poduzetnike, nezaposlene, studente i učenike, osobe sa posebnim potrebama i tjelesnim invaliditetom, udruge, udruženja, javne službe i lokalnu zajednicu), materijali za edukaciju potpuno prilagođeni polaznicima, uvjeti rada prema svjetskim edukativnim standardima/certifikatima (Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk, ECDL, Project management IPMA, PMI, British council,…)