Uvijek ste gledali surfere kako lete i rade trikove na moru, a nikad niste imali priliku za to? Pridruži se ekipi Cable Park Split i uz instruktora uživaj u skijanju na vodi za samo 99 kn/h!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dosadilo ti je plivanje, picigin, sunčanje na plaži i želiš novu avanturu na moru? Onda je Cable Park pravo rješenje za tebe! Očekuje te dobra zabava, puno smijeha i povoljne cijene! Pronađi nas na plaži Divulje, odmah ispod Zračne luke Split... Kupon vrijedi do: 15.09.2019.!

Cijena uključuje: kartu za sat vremena vožnje (narukvica), najam opreme za početnike (board, skije, kneeboard), najam zaštitne opreme (prsluk, kaciga, odijelo)!

O OBJEKTU

Cable Park Split je žičara za skijanje i bordanje na vodi (waterski, wakeboarding ) duljine 500m.

Sustav žičare čini čelično uže ovješeno preko kolotura o pet fiksnih stupova. Kreće u smjeru kazaljke na satu oko označenog poligona, a sudionici su zakačeni na sajlu u pokretu. Odjednom može vući i nekoliko boardera istovremeno.

Idealno je mjesto za zabavu za sve uzraste, profesionalce i početnike, za kupanje i sunčanje te mjesto za osvježenje i jelo koje se nudi u sklopu našeg caffe i food bara. 

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na broj 091 202 9079 uz KOD i ID kupona po aktivaciji kupona.

CABLE PARK SPLIT nova turistička atrakcija na području Splita

Otvoren je 2017. godine i jedini je cable park u Dalmaciji i šire. Novoobnovljeni objekt s modernom opremom jamči mnoštvo adrenalina i zabave, ali i dodatne sadržaje za opuštanje i ugodne trenutke kojih ćete se rado sjećati.

Vučnica za skijanje na vodi duga je 500 metara s 5 stupova i zavoja te nekoliko prepreka za skokove za još više izazova i zabave. Također nudimo i iznajmljivanje opreme i poduke naših instruktora za početnike.

Smješten na plaži u blizini zračne luke, CABLE PARK SPLIT savršeno je mjesto za aktivan bijeg od stvarnosti ili dan ispunjen opuštanjem i plivanjem. Nakon wakeboardinga i uživanja u adrenalinu, možete popiti piće ili nešto prigristi u našem caffe baru i fast foodu te uživati u prekrasnom pogledu.