Iskustvo i doživljaj kampiranja gdje se mora i šuma spajaju u jedno uz Kamp Selce! Dodatno: gratis fitness i wellness, uz prethodnu rezervaciju! Kupon vrijedi za 4 osobe i vrijedi od 07.09. do 13.09.2019.!

Kamp Selce - Uvala Slana

Okružen morem s jedne i šumom s druge strane, Kamp Selce nalazi se na početku poznate "šetnice zdravlja". Ovo je područje blage mediteranske klime, bogate kulture i povijesne tradicije.

Kamp Selce u uvali Slana jedinstven je po svom ustroju, sastoji se od kamp parcela (struja, voda, kanalizacija, blizina plaže i bazena), mobilnih kućica te smještaja u apart hotelu Club Vala koji raspolaže s klasičnim apartmanima, studio apartmanima i dvokrevetnim sobama.

Svakom gostu jamčimo obiteljsku i prijateljsku atmosferu uz pristupačno i nasmijano osoblje te istinski odmor uz miris mora i mediteranskog bilja.

Mobilne kućice 

Mobilne kućice idealna su prilika za savršen obiteljski odmor. Kućice se nalaze unutar kampa, tik do mora i uvale te šljunčanih plaža pogodnih za djecu.

Kućice imaju ugrađene klima uređaje, prostor za ručanje, opremljenu kuhinju, a moderna kupaonica opremljena je tuš kabinom, umivaonicima s toplom i hladnom vodom, ormarićima i wc-om.

Na drvenoj terasi se nalaze vrtne garniture s koje možete uživati u pogledu koji vas okružuje uz pripadajući komfor, privatnost i udobnost.

Sadržaji

Plaže su pogodne za djecu, a u blizini se nalazi i pet friendly plaža. Unutar kampa dostupna je trgovina, restoran, tunel konoba, spa i wellness centar, fitness centar, bazen, 4 sanitarna čvora, besplatan parking, a besplatan Wi-Fi signal dostupan je u većini kampa. Za sve goste koji traže aktivan odmor kamp nudi mogućnost opuštajućih šetnja crikveničkom šetnicom, ronjenje kvarnerskim podmorjem, te vožnju biciklističkim rutama.

restoranu Old sailor House svakodnevno možete pronaći ukusan obrok (ručak i večera). Unutar restorana poslužuje se kava i pića, a ambijent je prikladan za grupe i djecu. Dostupna je i terasa gdje možete uživati u ugodnim ljetnim večerima. Uz sklopu restorana dostupna je konoba zanimljivog ambijenta i posebne atmosfere. Ovdje možete isprobatii poznata Kvarnerska vina.

Selce

Selce se nalazi na rubu Kvarnerskog zaljeva u neposrednoj blizini Crikvenice. Slikoviti i šarmantan gradić osvaja prirodnim ljepotama, kristalno čistim morem i zrakom te zanimljivom kulturno-povijesnom baštinom grada. Ovdje ćete pronaći preko 2 km pješčane i betonske plaže, skrivene uvale, te bogatu ponudu tradicionalnih specijaliteta i vrhunskog vina. Selce je savršena destinacija za svakog tko želi okusiti blagodati Jadrana te pronaći mir i spokoj. Nadomak je Krku, Rijeci, Crikvenici, Novom Vinodolskom i Senju. Smješten u slikovitoj uvali, a svojom blagom klimom privlači brojne turiste tijekom cijele godine. Selce je predivnom šetnicom spojeno s obližnjom Crikvenicom. Uz uređene plaže s Plavom zastavom, čekaju vas brojna kulturna, zabavna i sportska događanja (folklor, koncerti, izložbe slika, riblji festivali na rivi, sport – ribolov za posjetitelje, jedriličarske regate i još mnogo toga). Grad ima ronilački centar sa školom ronjenja i raznim objektima za vodene sportove.