Vitathlon - centar za zdravlje, rekreaciju i fitness poziva Vas da budete FIT, smanjite tjelesnu masu i skinete višak kilograma uz članarinu za specijalni program VITATHLON EXPRESS...350 kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte članarinu za rujan ili listopad i osjećajte se zadovoljno i fit uz specijalni trenažni program prilagođen Vašim potrebama i sposobnostima! Program se provodi u prirodi i na otvorenom - na Bundeku i u kombinaciji sa Savskim nasipom! Kupon je iskoristiv od 09.09. do 06.10. 2019. ili od 14.10. do 10. 11.2019., ovisno o izabranoj opciji!

VITATHLON EXPRESS 

Skinite višak kilograma i budite fit uz specijalni, intenzivni program VITATHLON EXPRESS! Uključite se u specijalni trenažni program prilagođen vašim potrebama i sposobnostima!

Program uključuje: nordijsko hodanje, školu trčanja, power walking, stube, HIIT trening, funkcionalni trening, hodanje uz brijeg, vježbe preskakivanja užeta, intervalni/kružni trening, stretching i specifične vježbe snage, dobru atmosferu i ugodno druženje...

Program se provodi na poznatim zagrebačkim rekreacijskim područjima na otvorenom - Bundek i Savski nasip! 


Cilj: – smanjenje tjelesne mase i dolazak u dobru tjelesnu formu!

VIŠE O PROGRAMU: VITATHLON EXPRESS – program višeg intenziteta!

Što očekivati?

Jeste li znali da ciljanim, programiranih, kombiniranim i individualno prilagođenim aerobno-trenažnim aktivnostima  možete ostvariti pravu transformaciju duha i tijela? Istina … uz dosljednost u planiranim aktivnostima i prehrani, opazit ćete ozbiljne rezultate u vrlo kratkom periodu! Jeste li zainteresirani skinuti višak kilograma i dovesti se u optimalnu tjelesnu formu?

Ovdje nije riječ o teškim treninzima s maksimalnim intenzitetom, već se radi o stjecanju zdravih životnih navika i spoznaji o neophodnosti kretanja i vježbanja! OK, ne može bez malo znoja. Ali programiranog znoja.


Treninzi pod stručnim vodstvom profesora kineziologije Hanija Haddada, nekoliko kilometara na dan, zdrava prehrana…i “biti u dobroj formi i fit” je pristupačnije nego što većina ljudi misli!

VITATHLON EXPRESS specijalan je trenažni program baziran na različitim aerobnim i anaerobnim aktivnostima s naglaskom na funkcionalnom treningu motoričkih sposobnosti.


Zašto takav program? Zato jer je zbog svojih karakteristika pogodan za razvoj snage, izdržljivosti i kondicije. Uključivanjem velikog broja mišića kroz specifične vježbe, troši se puno znatna količina energije (od 500 do 1000 kCal  po satu aktivnosti).