Rujanski odmor uz predivne prizore šarmantnog mjesta Tisno na 2 dana/1 noćenje s doručkom u hotelu Plava Laguna za 2 osobe uz uključene parkirne karte za Tisno, Betinu i Jezera...437 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Plava Laguna smješten je uz more, 500 metara od centra mjesta Tisno! Djeca do 7 godina gratis! Kupon vrijedi od 06.09. do 17.09.2019.

Dodatne pogodnosti: parkirna karta za Tisno, Betinu i Jezera i besplatan internet!

Dobro došli!

Namjerni, ali i slučajni gosti sa zadovoljstvom će usporiti vožnju kroz ulicu Put jazina 33, gdje ih dočeka lijep ambijent hotela Plava Laguna.
Predivan pogled na more, ljubazno osoblje i profesionalna usluga pružit će vam očekivani odmor koji će ostati dugo u sjećanju. Sa zadovoljstvom ćemo ispuniti potrebe i najzahtjevnijega gosta.

Ukoliko ste zaljubljenik u netaknutu prirodu, prirodne ljepote te volite sunce, more i mediteransku klimu, hotel Plava Laguna je idealno mjesto za Vas.


Hotel Plava Laguna smješten je uz more, 500 metara od centra mjesta Tisno.
50 m od hotela je smještena mala plaža, a glavna plaža u mjestu Tisno smještena je oko 800 metara od hotela. Naši gosti mogu uživati u ugodnom i nezaboravnom odmoru, a nasmijano i prijateljski raspoloženo osoblje uvijek im je na usluzi tijekom cijelog boravka.


Sastoji se od 12 dvokrevetnih soba i 3 apartmana sa dvije sobe. Sve sobe su opremljene sa klimom, plazma TV, besplatnim Wi-Fi, minibarom i radnim stolom. Kupaonice su nove i potpuno opremljene. Hotel ima dizalo (lift) za brz i lagan pristup sobama. Svaka soba ima balkon sa predivnim pogledom na more. Gosti mogu koristiti parking ispred hotela, koji je ujedno i besplatan.


U hotelskom restoranu, koji također ima pogled na more, poslužuju se razni hrvatski i francuski specijaliteti, uključujući priprema svježe ulovljene ribe.


Do mjesta Tisno može se jednostavno doći iz zračne luke Zadar (udaljene 60 km) i zračne luke Split (udaljene 75 km).