Osvježite i pomladite kožu uz ne-kirurški Renew lift HIFU tretman za 1 zonu po izboru + maska sa anti-age liposomima u estetskom centru NYCE u Varaždinu i Opatiji...od 399 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Usporite i smanjite znakove starenja s jednom od najnovijih i najnaprednijih tehnologija estetske medicine! Kupon se može iskoristiti do 30.09.2019.!

Tretmani HIFU aparatom

High Intensity Focused Ultrasound jedna je od najnovijih i najnaprednijih tehnologija estetske medicine koja koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju visokog intenziteta i čija je učinkovitost potvrđena brojnim kliničkim studijama. 


HIFU djeluje na slojeve koji podržavaju kožu i slojeve masnog tkiva, izaziva zagrijavanje tkiva na temperaturu oko 60 - 70°C, čime stimulira stanice i proizvodnju kolagena te pomlađivanje tkiva, dok u stanicama masnog tkiva izaziva oštećenje koje za posljedicu ima postupno uklanjanje masnog tkiva. Tretman je pogodan za osobe nakon 30. godine jer usporava i smanjuje znakove starenja, ali i za osobe koje žele produžiti učinke kirurškog liftinga. 


Tretman traje između 30 i 90 minuta, oporavka gotovo nema pa se nakon tretmana možete posvetiti svakodnevnim aktivnostima. U najvećem broju slučajeva potreban je samo jedan tretman za postizanje željenih rezultata koji se vide u potpunosti za 2 – 3 mjeseca. Također, prednost mu je i mogućnost provođenja čak i u ljetnim mjesecima. 


Efekt tretmana je obično dugotrajan - traje i nekoliko godina, ovisno o stanju i dobi kože.