Studio ljepote Manuela u Zagrebu poziva da obnovite i njegujete kožu lica uz mikrodermoabraziju ili 3D super lift ili radiofrekvenciju za mladolik i blistav izgled...samo 89kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 1x mikrodermoabraziju ili 3D superlift ili radiofrekvencija + njegu lica uz anti age učinak! Kupon se koristi u 1 dolasku i vrijedi do 10.10.2019.!

Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Za mladolik i zdrav izgled lica treba ponekad otići i na tretman čišćenja lica! Nakon bogatih blagdanskih trpeza mnoge djevojke i žene žale se na samo na višak prikupljenih kilograma, već i na akne i mitesere zbog konzumacije masne hrane. 
Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!



Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Tretman radiofrekvencije lica 

Radiofrekvencija je poznata kao jedna od najboljih nekirurških metoda za pomlađivanje kože, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Tretman radiofrekvencije uzrokuje vibraciju stanica tijela koja ima.

Ultrazvučni lifting lica - 3D super lift  


3D super lift face (ultrazvuk) je najčešće korišten aparat u kozmetici, njime se pomaže licu i tijelu da brže i lakše apsorbira nanesene preparate. 

Koža lica nakon tretmana je zategnutija, elastičnija, a učinak preparata je vidljiv, s naglašenim anti age efektom. 

REZULTAT: Zategnuta i sjajna koža!

Njime se uspješno rješavaju i znatno smanjuju bore na licu i oko očiju, podižu vjeđe i obrve, zateže opuštena koža lica i vrata, smanjuje podbradak, smanjuju i sužavaju pore i mašćenje lica i tretiraju akne.

Potiče se obnova starog i proizvodnja novog kolagena, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože.