Početak rujna provedite na odmoru u Podgori uz odabir 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Sirena 3* tik do plaže, već od 1469 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite rujan za odmor u srcu čarobne Podgore! Kupon vrijedi od 31.08. do 14.09.2019.

U samom središtu hrvatske obale nalazi se Podgora, mjesto za odmor samo za vas. Dobrodošli na ekološki besprijekorno čisti dio jadranskog mora, gdje sunce zalazi u stotinu boja, a jutra vas bude mirisima prirode. Podgora je turistička i prirodna oaza ladanjskih snova. Vaša očekivanja ispunit će bogatim okusima mora, toplim dodirima sunca i mirisima bujne mediteranske vegetacije. Što god očekivali od godišnjeg odmora, Podgora je pravi izbor.

Smješten izmedu modrih valova i planine Biokovo, na zapadnom dijelu Podgore, na 300 m od centra mjesta, svega nekoliko metara od plaže nalazi se Hotel Sirena 3*.

Hotel Sirena ima 45 dvokrevetnih soba balkon morska strana, 24 dvokrevetne sobe francuski prozor park strana te 3 obiteljske sobe, na 3 kata. Nalazi se stotinjak kilometara od splitske zračne luke i 160 kilometara od Dubrovnika, UNESCO-vog spomenika Svjetske baštine.

Naše su sobe koncipirane kako bi Vam pružile dobrodošlicu i ugodan boravak: klimatizacija, satelitska TV, telefon, mini bar i wi-fi. Parking je moguć na zahtjev. Pozivamo Vas da dođete i uživate u ugodnoj atmosferi, diskretnoj eleganciji bara i restorana i u gostoljubivosti našeg osoblja.