Bier und Spaß na OKTOBERFESTU u Münchenu! Autoturist Park vodi Vas na jednodnevni izlet i legendarni festival piva s autobusnim prijevozom iz Zagreba i razgledom!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Brojimo još sitno do svjetski poznatog događaja posvećenog pivama! Izaberite termin i zabavite se s prijateljima, kolegama ili obitelji! Kupon vrijedi za datume: 21.09. / 28.09. / 05.10.2019.

Program putovanja

Polazak iz Zagreba (južna strana Gradskog poglavarstva) u 1:00 sati. Ugodno putovanje preko Slovenije i Austrije uz povremena zaustavljanja radi odmora. 

Dolazak u München predviđen je u jutarnjim satima. München ili bavarski Minga, glavni je grad savezne pokrajine Bavarske, a površinom je jedan od najvećih gradova Njemačke. Smješten je na rijeci Isar koja protječe kroz područje grada u dužini od 13,7 km što mu daje poseban šarm. 

Po dolasku razgled grada autobusom i pješice: Königsplatz, muzejska četvrt sa starom i novom pinakotekom – Hofgarten – Prinzregentenstrasse – Ludwigstrasse sa sveučilištem – Maximilianeum – obala rijeke Isar – Marienplatz – gradska vijećnica – katedrala Frauenkirche… 

Oktoberfest se nalazi na Terezijanskim poljanama, radno vrijeme subotom je od 9:00 sati do ponoći, osim na dan službenog otvaranja kada se šatori otvaraju u 11:00 sati, a točenje pive započinje u 12:00 sati!

Slijedi posjet Oktoberfestu (odlazak javnim gradskim prijevozom iz središta grada), najposjećenijem pivskom festivalu u svijetu, kojeg svake godine pohodi oko 6 milijuna posjetitelja. 

Slobodno vrijeme za uživanje do 21:00 sati kada je predviđen polazak prema Zagrebu. Uz kraća zaustavljanja tijekom putovanja, dolazak na mjesto polaska u ranim jutarnjim satima sljedećeg dana.