Bier und Spaß na OKTOBERFESTU u Münchenu! Autoturist Park vodi Vas na jednodnevni izlet i legendarni festival piva s autobusnim prijevozom iz Zagreba i razgledom!

12 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 329 kn
Uštedi još 17 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 17 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Brojimo još sitno do svjetski poznatog događaja posvećenog pivama! Izaberite termin i zabavite se s prijateljima, kolegama ili obitelji! Kupon vrijedi za datume: 21.09. / 28.09. / 05.10.2019.

Program putovanja

Polazak iz Zagreba (južna strana Gradskog poglavarstva) u 1:00 sati. Ugodno putovanje preko Slovenije i Austrije uz povremena zaustavljanja radi odmora. 

Dolazak u München predviđen je u jutarnjim satima. München ili bavarski Minga, glavni je grad savezne pokrajine Bavarske, a površinom je jedan od najvećih gradova Njemačke. Smješten je na rijeci Isar koja protječe kroz područje grada u dužini od 13,7 km što mu daje poseban šarm. 

Po dolasku razgled grada autobusom i pješice: Königsplatz, muzejska četvrt sa starom i novom pinakotekom – Hofgarten – Prinzregentenstrasse – Ludwigstrasse sa sveučilištem – Maximilianeum – obala rijeke Isar – Marienplatz – gradska vijećnica – katedrala Frauenkirche… 

Oktoberfest se nalazi na Terezijanskim poljanama, radno vrijeme subotom je od 9:00 sati do ponoći, osim na dan službenog otvaranja kada se šatori otvaraju u 11:00 sati, a točenje pive započinje u 12:00 sati!

Slijedi posjet Oktoberfestu (odlazak javnim gradskim prijevozom iz središta grada), najposjećenijem pivskom festivalu u svijetu, kojeg svake godine pohodi oko 6 milijuna posjetitelja. 

Slobodno vrijeme za uživanje do 21:00 sati kada je predviđen polazak prema Zagrebu. Uz kraća zaustavljanja tijekom putovanja, dolazak na mjesto polaska u ranim jutarnjim satima sljedećeg dana.