Ispratite ljeto ili dočekajte jesen na čarobnom otoku Pašmanu! Udobno se smjestite u apartmanu Baleno - Vila Sabina na 50 m od plaže u uvali Ždrelac na 6 dana/5 noćenja za 4 osobe i samo 1750 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogat mnogobrojnim uvalama, pješčanim plažama te florom i faunom, Pašman odiše sigurnošću i atraktivnošću koja zove na istraživanje. Izazovite sva svoja osjetila kao nigdje drugdje! Kupon vrijedi do 30.09.2019., no kuponi se mogu spajati, stoga - produžite svoj boravak!

Apartman Baleno – Vila Sabina je smješten na otoku Pašmanu, mjesto Ždrelac - uvala Ždrelaščica. Uživati ćete u velikoj terasi, izuzetnoj blizini mora – 50 metara od plaže. Odlično je mjesto za odmor sa djecom. 

Apartman 4+2 (za do 6 osoba - cijena ponuda uključuje 4 osobe, a za ostale je potrebna nadoplata 50 kn/osobi) ima 3 spavaće sobe – 1 soba sa bračnim krevetom, druga soba sa većim ležajem i treća soba sa 2 ležaja, dnevni boravak sa blagovaonicom, kuhinju koja je kompletno opremljena – frižider, ledenica, štednjak, pećnica, aparat za kavu, mikrovalna i sve kuhinjske potrepštine, kupaonicu sa WC-om, dodatni WC sa umivaonikom, veliku natkrivenu terasu sa garniturom za objedovanje. Također ima satelitsku TV i klima uređaj, a grill uz vašu terasu je na raspolaganju. 

Parking je osiguran. Apartman je udaljen 150 metara od trgovine i glavne ceste gdje se malo dalje nalazi i autobusna stanica.

I vaši kućni ljubimci su dobrodošli!

Ždrelac je najveće mjesto na otoku Pašmanu i smješten je tik uz most koji spaja Pašman s Ugljanom. Krase ga četiri prekrasne plaže koje će ispuniti sva vaša očekivanja. Pogled koji se pruža s mosta ono je što se ne propušta. Ukoliko dolazite morskim putem, u Ždrelcu možete potražiti vez na više malih privezišta, a glavna se lučica nalazi u centru mjesta. Ždrelac nudi duge šetnje, bezbroj mogućnosti za trčanje i biciklizam, različite aktivnosti na moru te gastronomsko uživanje u ekološki uzgojenoj hrani. Posjetite i staru kamenu jezgru mjesta koja je svjedok autohtone kamene gradnje otoka Pašmana. Za one željne spoja morskog zraka i zelenila tu je borova šuma koja se nalazi nedaleko od centra. 

Jedan dan svakako nije dovoljan da biste posjetili i osjetili sve što vam ovo mjesto može pružiti, stoga budite spremni jer Ždrelac je mjesto koje osvaja.