Kraj ljeta obilježite odmorom u ljepotama Iloka i tradicionalnoj berbi grožđa u terminu 06.09.-08.09. uz 3 dana/2 noćenja u autentičnoj iločkoj kući za odmor Weinrauch*** za do čak 8 osoba ...1199 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu su uključeni i boravišna pristojba, posteljina i ručnici! Kupon vrijedi isključivo za termin 06.09. - 08.09.2019.

Kuća za odmor Weinrauch*** je specifična i autentična iločka kuća građanskog tipa u kojoj je u prošlom stoljeću živjela obitelj Weinrauch, očuvanog interijera i eksterijera prilagođena za poseban doživljaj i boravak. Objekt je lako dostupan i smješten u tzv. gornjem gradu, u glavnoj iločkoj ulici koja iz pravca Vukovara vodi prema povijesnoj jezgri odnosno dalje prema donjem gradu, Dunavu i granici u pravcu Novog Sada, a neposredno uz križanje koje vodi direktno do vinograda i vidikovaca u pravcu Šid.

Boravišna pristojba uključena u cijenu!

Posteljina i ručnici uključeni u cijenu!

Kuća sadrži kuhinju, dnevni boravak, dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom i dodatnim kaučom, kupaonicu, vlastitu knjižnicu i zimski vrt. Kuća Weinrauch okružena je prekrasnim zelenim dvorištem, a u stražnjem dijelu imanja je vrt u kojemu se gosti mogu poslužiti povrćem i voćem. Kuhinja ima svu potrebnu opremu za pripremu hrane. 

Kuća je zadržala stari šarm građanskoga života Iloka s početka 20.st. Svatko tko voli uglađen, pomalo nostalgičan vintage stil neće pogriješiti odabirom kuće Weinrauch, no i svi putnici namjernici zasigurno će osjetiti autentični duh prošlih vremena i za vrijeme boravka udobno se smjestiti u ambijentu koji odmara od svakodnevice. 

Dodatna pogodnost: mogućnost sudjelovanja u bogatom programu uz nastupe Klape Rišpet 06.09. i Miroslava Škore 07.09.! Detaljan program pogledajte ovdje

52. Iločka berba grožđa

Krajem kolovoza i početkom rujna u Iloku se tradicionalno od 1962. g. održava kulturno - zabavna, vinogradarska i već prepoznatljiva turistička  manifestacija „Iločka berba grožđa“. Prva događanja odvijat će se 30.08.-08.09.2019., a središnji dio događanja je kao i uvijek prvi vikend rujna u iločkoj tvrđavi, 07.-08.09.2019.