Sve što Vam treba za potpuno uživanje u rujanskom odmoru! 2 dana uz 1 noćenje s POLUPANSIONOM u La Luna Island Hotel 4* za 2 osobe uz bazen, saune i relax zonu, parking...samo 667 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u završetku ljeta ili početku jeseni kroz obiteljski odmor ili odmor u paru u prekrasnoj Novalji! Popust za djecu: djeca do 7 godina u krevetu s roditeljima GRATIS! Kupon vrijedi isključivo za termin od 08.09.19. do 27.09.19.


Hotel La Luna Island Hotel **** - vodeći hotel u regiji!

LA LUNA ISLAND HOTEL**** je izgrađen 2008. godine a prostire se na čak 10 tisuća četvornih metara unutrašnjeg prostora i 15 tisuća četvornih metara vanjskog prostora, što ga po izgrađenosti i sadržajima svrstava među vodećim hotelom u regiji. Hotel svojim gostima nudi luksuzno opremljenih 96 soba sa pogledom na more i na park visoke izrazitog komfora: najmanja soba hotela ima površinu od 30 m2 dok najveća soba ima površinu od 60 m2 (ne računajući terasu). Gosti hotela imaju na raspolaganju vanjski hotelski parking i garažu. 2018. godine hotel je preimenovan u Hotel LA LUNA.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje unutarnjeg bazena sa slatkom vodom i vanjskog bazena s morskom vodom; neograničeno korištenje sauna (finska, solna i turska) i relax zone, te fitness dvorane; slobodan ulaz na hotelsku plažu; besplatno korištenje ležaljki uz bazen i na plaži (sukladno raspoloživosti); besplatan vanjski hotelski parking; besplatan WIFI internet.

Sobe

Kako bi udovoljili svim zahtjevima gostiju, 96 klimatiziranih soba hotela opremljeno je kabelskom televizijom, telefonima s direktnim biranjem vanjskih linija, besplatnim bežičnim i širokopojasnim Internet pristupom, sušilom za kosu, mini barom i sigurnosnim sefom.


Gastronomska ponuda hotela bazira se na domaćim proizvodima i tradiciji otoka Paga i Novalje. Većinu namirnica imamo iz vlastitog uzgoja odnosno zahvaljujući domaćim kooperantima. U dogovoru s lokalnim domaćim proizvođačima pokušat ćemo osmisliti i posebnu sortu bijelog i crnog vina za naše goste, dok naša vinska karta promovira domaća hrvatska vina i prestižna strana vina visoke kategorije.


LA LUNA ISLAND HOTEL**** 

LA LUNA ISLAND HOTEL**** se nalazi na turistički vrlo atraktivnom prostoru (razvedena obala s brojnim uvalama i pješćanim plažama, ekološka kakvoća mora, prirodne i klimatske pogodnosti zbog „susreta“ kontinentalne i mediteranske klime) sa dobrom povezanosti važnih prometnih i infrastrukturnih pravaca. Središnjim područjem Grada Novalje prolaze državne ceste i županijske ceste te trajektna veza koja grad Novalju povezuje s preostalim dijelovima područja Ličko-senjske županije.LA LUNA ISLAND HOTEL**** je smješten u poznatom ribarskom selu Jakišnica. Kakvoća mora je ekološki vrlo povoljna s kakvoćom zraka prve kategorije po kvaliteti.


Ovdje se nalaze i najznačajnije kulture maslina. Radi svoje specifičnosti i ljepote, pojedini dijelovi maslinika na Lunu 1963.g. proglašeni su posebnim botaničkim rezervatom. LUN-nalazište divlje masline posebnim rezervatom (pretpostavlja se da neke masline imaju  i više od dvije tisuće godina).

OTOK PAG

Otok Pag je površinom peti najveći otok u Jadranskom moru s najduljom obalnom linijom na hrvatskom jadranu prepunom zaljeva, rtova, uvala i kilometarskih pješčanih plaža s finim kristalnim pijeskom. Otok Pag  je poznat kao jedan od najsunčanijih otoka na hrvatskom Jadranu s preko 2.500 sunčanih sati/godišnje s vegetacijskim habitatom u kojem stabla gotovo da i nema. Klima grada Novalje je pretežito mediteranska sa toplim i suhim ljetima te blagom zimom dok  blizina Velebita, jedne od najvećih planina, omogućuje brojne izvore pitke vode, vrulje u moru, slatkovodna močvarna jezera, rast niskih aromatičnih biljaka te znanstveno dokazano i ispitano Paško ljekovito blato.
Grad se ističe po arhitektonskom urbanističkom planu u kojem je sudjelovao poznati urbanista i renesansni graditelj, Juraj Dalmatinac.