Uživancija u destinaciji s 2700 sunčanih sati godišnje! Okupite obitelj ili prijatelje i udobno se smjestite u Villi Niki na Braču s bazenom, za do 7 osoba i samo 929 kn! Minimum boravak 4 noćenja!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se u mjesto Škrip i otisnite se u istraživanje ovog predivnog jadranskog dragulja... Bilo da se radi o obiteljskom odmoru ili odmoru s prijateljima, Villa Nika je idealan izbor! Kupon vrijedi od 17.09. do 05.10.2019.

Villa Nika 4*

Rustikalna Villa Nika, smještena je deset minuta od centra grada Supetra i samo 2 kilometra od mora. Opremljena je s privatnim bazenom i tri spavaće sobe za sedam osoba. Vila je pogodna za obitelji s djecom ili grupe prijatelja koji žele uživati u čarima prekrasnog otoka Brača.

Unutrašnjost Vile obiluje toplinom doma te se sastoji od prizemlja i galerije, površine 160m2 + vanjska terasa 60m2 (natkrivena). 

U prizemlju otvorenog plana spaja se kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak u veliki dnevni prostor s izlaznim vratima koji pružaju izravan pristup na terasu i vrt. Također, nalaze se hodnik, kupaonica s tuš kabinom i spremište. Na galeriji se nalaze tri spavaće sobe, hodnik i obiteljska kupaonica. 

U dvjema spavaćim sobama nalazi se veliki bračni krevet, a u glavnoj spavaćoj sobi veliki bračni krevet i dodatni krevet za jednu osobe standardne veličine. Osim ugodnog interijera,Vila je okružena velikim prekrasnim vrtom s maslinama i domaćim smokvama koji pruža privatnost i slobodu te sigurnost za djecu, privatni bazen veličine 8,5x4 metra,dubine 1,5 metara. 

Na natkrivenoj terasi se nalazi stol za objedovanje, sjedeća vrtna garnitura, ljuljačka, vanjski tuš te poseban dio za roštiljanje s vanjskom kuhinjom (ceran ploča za kuhanje, hladnjak, sudoper, perilica za sude) te stolom i klupama za objedovanje. U sklopu objekta osiguran je besplatan parking za dva osobna automobila. 

Udaljenost od trgovine 300 m, restorana 500 m, šljunčane plaža 2 km, stjenovite plaže 2 km.

Brač spada u skupinu srednjodalmatinskih otoka i svojom površinom od 395km2 treći je po veličini među njima. Položaj otoka uvjetovao je postojanje čiste mediteranske klime, što podrazumijeva topla i sušna ljeta s nekih 2700 sunčanih sati te kratke i relativno blage zime i time ga između ostalog, čine jednim od omiljenih turističkih odredišta. 

Blagodati njegove klime i geografskog položaja, posebno iskorištavaju svi ljubitelji surfanja i paraglidinga. Najpoznatije i omiljeno mjesto surfera je svakako plaža Zlatni rat u Bolu koja ujedno krasi gotovo svaku razglednicu Brača čiju ljepotu  turisti i posjetitelji šalju u svijet. Ako niste spretni s daskom za surfanje, okupajte se na nekoj od predivnih plaža i odmorite u hladu borovih šumica. Za malo više adrenalina uvijek se možete okušati u paraglidingu s Vidove gore, ujedno najvišeg vrha svih otoka u Jadranu ili u lovu na sjevernim predjelima.

Uključite se u neku od organiziranih turističkih tura za istraživanje ili jednostavno iznajmite bicikl za izlete do spilja pa đir iz Splitske do antičkih kamenoloma pod Škripom uživajući u pogledu na maslinike. 

Pokraj Supetra, u selu Mirca, posjetite Muzej maslina i maslinova ulja i doznajte kako se stoljećima na Braču proizvodilo maslinovo ulje. Na samom jugu nalazi se Sumartin s franjevačkim samostanom i crkvom Sv. Martina, a u Pučišćima središtu industrije i proizvodnje bračkog kamena, nalazi se i kamenoklesarska škola koju možete posjetiti.