Ispratite ljeto ili dočekajte jesen na čarobnom otoku Pašmanu! Udobno se smjestite u apartmanu Baleno - Vila Sabina na 50 m od mora na 6 dana/5 noćenja za 2 osobe za samo 1250 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogat mnogobrojnim uvalama, pješčanim plažama te florom i faunom, Pašman odiše sigurnošću i atraktivnošću koja zove na istraživanje. Izazovite sva svoja osjetila kao nigdje drugdje! Dijete do 12 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 30.09.2019.

Apartman Baleno – Vila Sabina je smješten na otoku Pašmanu, mjesto Ždrelac - uvala Ždrelaščica. Uživati ćete u velikoj terasi, izuzetnoj blizini mora – 50 metara od plaže. Odlično je mjesto za odmor sa djecom. 

Parking je osiguran. Apartman je udaljen 150 metara od trgovine i glavne ceste gdje se malo dalje nalazi i autobusna stanica.

I vaši kućni ljubimci su dobrodošli!

Dodatna pogodnost za kupce: mogućnost najma brodice!

Ždrelac je najveće mjesto na otoku Pašmanu i smješten je tik uz most koji spaja Pašman s Ugljanom. Krase ga četiri prekrasne plaže koje će ispuniti sva vaša očekivanja. Pogled koji se pruža s mosta ono je što se ne propušta. Ukoliko dolazite morskim putem, u Ždrelcu možete potražiti vez na više malih privezišta, a glavna se lučica nalazi u centru mjesta. Ždrelac nudi duge šetnje, bezbroj mogućnosti za trčanje i biciklizam, različite aktivnosti na moru te gastronomsko uživanje u ekološki uzgojenoj hrani. Posjetite i staru kamenu jezgru mjesta koja je svjedok autohtone kamene gradnje otoka Pašmana. Za one željne spoja morskog zraka i zelenila tu je borova šuma koja se nalazi nedaleko od centra. 

Jedan dan svakako nije dovoljan da biste posjetili i osjetili sve što vam ovo mjesto može pružiti, stoga budite spremni jer Ždrelac je mjesto koje osvaja.