Posjetite otok Ugljan! Camping Ugljan Resort poziva Vas na odmor s obitelji i prijateljima u novim mobilnim kućicama Superior XL s grijanim vanjskim bazenom, za do 6 osoba!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Produžite svoje ljetovanje u novootvorenom Camping Ugljanu na odličnoj lokaciji uz najam nove i kompletno opremljene mobilne kućice Superior XL s pogledom na more, velikom terasom i grijanim vanjskim bazenom! Kupon vrijedi ovisno o odabranom periodu: 01.09.-13.09.2019. ili 14.09.-06.10.2019.

Dobrodošli u Camping Ugljan Resort!

Zeleni otok Ugljan privući će vašu pažnju svojim prirodnim ljepotama. 5 Nacionalnih parkova, 2 parka prirode, više od 250 otoka i otočića. Povijesni gradovi i mjesta čine zadarsku regiju jednom od najljepših i najpoželjnijih kamping destinacija na Mediteranu.

Doživite nezaboravan obiteljski odmor u camping Ugljan resortu, smještenom na zapadnoj strani otoka Ugljana u prirodnoj oazi mira.

Mobilne kućice

Naše nove mobilne kućice sastoje se od vrhunskog luksuznog smještaja i predstavljaju revoluciju u kamping turizmu. Udobnost i luksuz na istoj razini kao u hotelskoj sobi, istovremeno omogućujući vam da ostanete u kontaktu s prirodom.

Ako želite doživjeti čaroliju boravka u prirodi, a ipak uživati ​​u udobnosti i miru, nudimo Vam smještaj u novoizgrađenim i vrhunski opremljenim mobilnim kućicama Superior XL. Svaka mobilna kućica ima svoju prostranu, prostranu terasu od 30 m2 na kojoj možete uživati ​​u suncu, a zatim potražiti osvježenje u našem novoizgrađenom bazenu. Terase imaju pogled na more iz kojeg možete uživati ​​u zvuku valova i nezaboravnim zalascima sunca.

Mobilna kućica Superior XL s 2 spavaće sobe (4 + 2 osobe): dimenzije 9,1 * 4,4 m / 40 m2; 2 spavaće sobe (jedna soba s bračnim krevetom 160x200cm, druga s dva odvojena kreveta 80x200cm; prostrani dnevni boravak; 2 kupaonice s tuševima i WC-om, funkcionalna i potpuno opremljena kuhinja; posuđe i pribor za jelo; TV sa satelitskim programima; klimatizacija; prostrana natkrivena velika terasa od 30 m2; terasa s garniturom za sjedenje za 4 osobe

Udaljenost od mora 20 – 80 m
Udaljenost od grijanog bazena 20 – 80 m

Atrakcije u okolici

Od gorskog djela Zadarske regije sa planinama, mnogobrojnim rijekama, jezerima i šumama, preko plodnih Ravnih kotara do prekrasnog arhipelaga sa najgušćim otočjem na Mediteranu, sa u sredini smještenim otokom Ugljanom, prvim i najbližim otokom grada Zadra ovo prirodno i prebogato područje nudi pregršt izleta za ljude željne avanturizma i aktivnog odmora u prirodi.

U blizini Ugljana smješteni su NP Plitvička jezera, NP Krka, NP Kornati, Park prirode Telašćica, NP Paklenica, NP Sjeverni Velebit i Park prirode Vransko jezero.