Produžite svoj ljetni odmor uz 8 dana/7 noćenja na bazi PUNOG PANSIONA za 1 ili 2 osobe u Hostelu Zaostrog u šarmantnom mjestašcu Zaostrog na Makarskoj rivijeri... od 1550 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nekoliko metara od hostela dočekat će Vas šljunčana plaža okružena borovima... Izaberite smještaj za 1 osobu u privatnoj jednokrevetnoj sobi sa zajedničkom kupaonicom ili u sobi sa 4-6 ležaja s kupaonicom u sobi ili za 2 osobe u privatnoj sobi s 3 ležaja! Kupon vrijedi do 22.09.2019.

Jedinstveni Hostel Zaostrog nalazi se u mirnom, dalmatinskom mjestu Zaostrog na Makarskoj rivijeri. Udaljen je svega nekoliko metara od šljunčane plaže, specijaliziran za prihvat djece i mladih te kao takav predstavlja vrh ponude dječjeg turizma u Hrvatskoj. 

U cijeni ponude je uključeno: 7 punih pansiona, osiguranje + boravišna pristojba, klima, LCD TV, mini hladnjak.

Smještaj je osiguran u klimatiziranim sobama (grijanje/hlađenje) koje raspolažu LCD televizorom i mini hladnjakom.

U sklopu hostela nalazi se više-namjensko sportsko igralište za nogomet, košarku, odbojku i rukomet, zatvorena klimatizirana restoranska sala,caffe bar kao i prekrasan maslinik. Hostel sa svim pripadajućim sadržajima je ograđen, zatvoren i čuvan.  

Osim samog objekta na lokaciji se nalazi i profesionalni animacijski tim kao velika ispomoć djeci i roditeljima zbog kojeg se boravak u Hostelu Zaostrog ne zaboravlja. Tim mladih ljudi educiranih u školi animacije obučen je i opremljen za realizaciju najzahtjevnijih sportskih, zabavnih i animacijskih zadataka, škole plivanja za neplivače i nezaboravnih večernjih programa i tematskih večer.