S Darojković Prometom prepustite se doživljajima tradicije i ljepota Beograda i Novog Sada 14.-15.09. u dvodnevnom putovanju s prijevozom i noćenjem s doručkom... samo 449 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za vikend 14.-15.09.2019. skoknite u "susjedstvo" prepuno povijesti, kulture i umjetnosti, uživajte u prizoru moćnog Dunava i zabavite se na Skadarliji, a noćenje Vas očekuje u boatelu - u hotelu na brodu! Kupon vrijedi isključivo za 14.-15.09.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN ZAGREB- BEOGRAD

Polazak autobusa u 02:00 iz Dugog Sela. Vožnja preko Hrvatske i Srbije uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta.

Dolazak u Beograd u ranim popodnevnim satima. Po dolasku slijedi panoramski razgled Novog Beograda: Vrata Beograda, beogradska Arena, Sava Centar. Slijedi odlazak u razgledavanje grada uz pratnju vodiča: Dorćol – nijedna gradska četvrt nije toliko prožeta poviješću kao Dorćol i nijedna nije toliko bogata pročama i legendama; zatim je tu Bulevar revolucija, čuvena Skupština, Terazije, Trg Republike i legendarni konj, glavna trgovačka ulica Beograda – ulica Kneza Mihajla, stara beogradska tvrđava Kalemegdan, Zvonik, Stari Bunar, Barokna vrata, Srednjovjekovna kula Nebojša, Crkva Ružica… U popodnevnim satima smještaj u hotel. Kraći odmor. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje.  Preporučujemo pogled na ušće rijeke Save u Dunav koji se pruža s tvrđave Kalemegdan ili posjet Vojnom muzeju u sklopu utvrde. Navečer ne propustite izlazak u neki od mnogobrojnih klubova ili splavova. Neizostavan doživljaj Beograda je i večernji posjet čuvenoj Skadarliji i večera u jednom od poznatih restorana, na pr. – Dva jelena, Ima dana, Mali vrabac, Šešir moj, Zlatni bokal, Crvena ruža…

2. DAN BEOGRAD – NOVI SAD – ZAGREB

Doručak u hotelu i odjava. Polazak prema Novom Sadu. Po dolasku u Novi Sad, u pratnji vodiča kreće se u razgled grada. Prošetat ćemo se Trgom slobode, vidjeti katedralu, Gradsku kuću, rimokatoličku crkvu sv .Marije, Srpsko narodno pozorište, Zmaj Jovinu pješačku zonu, Petrovaradinsku utvrdu… Slobodno vrijeme za ručak, kavu i vlastite sadržaje. Poslijepodne polazak prema Zagrebu. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta.

Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.