Ove godine budite i Vi dio Oktoberfesta, tradicionalnog bavarskog pivskog festival koji se ne propušta! Uz Smart Travel 28.09. s prijevozom, pratiteljem i razgledima za samo 325 kn/osobi!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Garantirani polazak! Ne propustite priliku za jednodnevni izlet u Munchen i zabavu na legendarnom Oktoberfestu! Kupon vrijedi isključivo za subotu 28.09.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje grupe u petak u 23.45h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 - 506). Upoznavanje grupe sa pratiteljem putovanja, i polazak u 00.00h prema MÜNCHEN-u. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Njemačku, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe, sve do bavarske prijestolnice. 

Po dolasku u grad, slijedi šetnja i razgled grada: KÖNIGSPLATZ - LEOPOLDSTRASSE - GRADSKA VIJEĆNICA - BAVARIA - THERESIENWIESE - KARLSPLATZ - KARLSTOR - FRAUENKIRCHE - MARIENPLATZ - STARA i NOVA GRADSKA VIJEĆNICA. 

Slobodno vrijeme i posjet Oktoberfestu, najposjećenijem pivskom festivalu na svijetu, na kojem se može uživati u najpoznatijim munchenskim pivima, ali i ostalim gastro specijalitetima. Za potrebe Oktoberfesta, münchenske pivovare proizvode posebno Wiesn pivo koje sadrži veći postotak alkohola (6-7%). Ovaj svjetski poznati festival traje šesnaest dana, počinje svake godine krajem rujna i završava početkom listopada. 

Subotom točno u 12:00 sati, u šatoru Schottenhammel gradonačelnik otvara prvu bačvu piva uz povik "O'zapft is!" ( "Otvoreno je!"). Od tada se Oktoberfest smatra otvorenim. Danas se Oktoberfest smatra najvećim festivalom na svijetu, okuplja više od 6,5 milijuna posjetitelja, a za 16 dana njegovog trajanja u Münchenu, uživajte u raskoši i šarenilu boja, tradicionalnih nošnji, veselom raspoloženju i ukusu najboljih piva... 

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak za Zagreb u večernjim satima. Slijedi ugodno putovanje kroz Njemačku, Austriju, Sloveniju i Hrvatsku do mjesta polaska. Dolazak se očekuje u jutarnjim satima, a mi Vam garantiramo da ćete se vratiti prepuni dojmova!